Áldást hozó áramlat kéztartása

Ez a kéztartást erkölcsi összeszedettséget biztosít, megteremti a szív tisztaságát, segít rákapcsolódni az áldást hozó áramlatra és megkönnyíti az isteni energiák megtapasztalását.
Áldást hozó áramlat kéztartása

16105968_1105711032875271_2751215814572530034_n

Kéztartása: A Ratnaprabha-Akashagarbha mudránál a mutató-és középső ujjak hegye összeér, míg a hüvelykujjak egymást keresztezik. A többi ujj az alsó ujjpercnél külső kulcsolással van összecsomózva. A mudrát a plexus előtt tartsa 7 percig, közben 4-szer mondja el a megerősítést! Ezt követően a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!
Mantra:éim; így rezegtesse: éééiiimmm.
Aktiválható képességek, tulajdonságok:áldást hozó áramlat; kapcsolatteremtő képesség, jóindulat, erkölcsi összeszedettség, szív tisztasága;extrém fantázia, isteni energiák megtapasztalása, mentális egészség.
Megerősítés: Áradjon felém az áldást hozó áramlat rezgése a mai naptól, x településen! Kérem, hogy 11 napon belül íródjon át fizikai világomba az áldást hozó áramlat rezgésmintája! Amennyiben jelen inkarnációm sorstendenciáival harmóniában áll, váljon megvalósuló lehetőséggé!
Áradjon az éim mantra ereje az asztráltestembe, és idézze elő nálam az erkölcsi összeszedettséget a mai naptól, x településen! Érzem, ahogy 13 napon belül egyre erőteljesebben íródik át tudatalattimba az erkölcsi összeszedettség rezgésmintája! Amennyiben karmámmal, jelen személyiségjegyeimmel harmóniában áll, váljon tulajdonságommá!
Áradjon az éim mantra ereje a mentáltestembe, és idézze elő nálam az isteni energiák megtapasztalását a mai naptól! Akarom, hogy 18 napon belül íródjon át éber tudatomba az isteni energiák megtapasztalásának rezgés-mintája! Amennyiben intellektusommal, életfeladataimmal, hivatásommal, tevékenységemmel harmóniában áll, váljon képességemmé!
Mantra-mondatok: Mától átadom magam önmagamnak, másoknak, az életnek. Élvezem mindazt, amit az élettől kapok. Hálás vagyok érte. Méltó vagyok az áldásra és a csodára.
A legmagasabb áldás forrása vagyok.

Forrás
Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh kiadó 2016.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük