Heti Csillagfény üzenet – Belső elmélyülések

BELSŐ ELMÉLYÜLÉSEK ~ FELISMERNI A BELSŐ ÉRTÉKEINKET

Csillagok üzenete: 2017.01.23. – 01.29.

LASSAN JÁRJ, TOVÁBB ÉRSZ.

16195252_927091584095175_3554944692976741316_n

Ezen a héten a Nap a Bak csillagkép feje alatt halad el, így ezen a héten hangsúlyos lesz a „lassan jársz, tovább érsz” kifejezés. Most úgy tudunk hatékonyak lenni, ha türelmesen és átgondolva cselekszünk.

MUNKÁNK, AVAGY KAPCSOLATAINK MÉLYSÉGE

A Mars és a Vénusz ezen a héten a Halak csillagképben, a visszaúszó hal alatt „úsznak át”. A Lilith, a belső Lélek és a Szaturnusz is megszólítja őket.

A Mars (férfias) és a Vénusz (nőies) Életünk Teremtő, alkotó energiája. Itt a Halak csillagkép energiája a héten az elmélyülést erősíti fel. A Lilith és a Szaturnusztól érkező energiák arra inspirálnak Minket, hogy NÉZZÜNK ÖNMAGUNKBA. … Lássuk meg a belső erőinket: hol és miben kell kiállnunk Önmagunkért és hol vagy miben kell most már rugalmasabbnak lennünk.

SZOMBATON, NAGY FELISMERÉSEKET HOZÓ ÚJHOLD

vendegseg

01.28. éjjel 01:08 órakkor Újhold köszönt ránk. … Az Újhold energiái segítenek Minket abban, hogy lerakjuk a „terheinket” és / vagy új irányokba induljunk el.

Az Újhold a Bak csillagkép „nyaka” magasságában történik. „Képletesen” most ráláthatunk arra, hogy az Életünkben hol vagyunk „nyakasak”, merevek. … Az Újhold a Nap felett halad el, mely most a Lelkünket helyezi előtérbe. Itt a lehetőség, hogy a BELSŐ VILÁGUNKAT-ban lévő „repedéseket” VEGYÜK NAGYÍTÓ ALÁ. Vegyük számba, hogy Életünk eddigi útján milyen tapasztalatokból milyen Bölcsesség született meg Bennünk.

A hétvégén a Merkúr egyre közelebb ér a Nyilas csillagképben a Plútóhoz, ami most segít a GYÖKERES FELISMERÉSEK-hez. … A kommunikációinkban legyünk résen, mert a Plútó és a Merkúr együttese nagy energiákat szabadíthat fel. Erőt adnak régi dolgok lezárásához is, de új dolgok megkezdésére.

Megértéseket adó pillanatokat kívánok minden Vándornak.

Fénnyel, Szeretettel és Áldással, … Esztergomi Gréta * Gretazus *

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

☆ Csillag Sziget ☆ Csillagforrás ☆

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük