Connect with us

Csillagfény üzenet

Angyali üzenet hétfőre: Hívd Mihály arkangyalt!

Spirituális hírek

Angyali üzenet hétfőre: Hívd Mihály arkangyalt!

2017.02.13. – Ma Mihály arkangyal üzenetét hozom Neked, aki az kéri, hogy ismerd meg a valódi vágyaidat, és tartsd meg a hitet, hogy minden valóra válik, amiről csak álmodsz. Mihály a védelem, az erő és a bátorság angyala, aki mindig egyértelmű iránymutatást ad a hozzá fordulóknak.

Ez a hét különösen kedvez a célok valóra váltásának. Az első lépés – ha eddig még nem tetted meg – hogy megfogalmazd, mire vágysz valójában. Tudnod és ismerned kell a felszín alatti, valódi, kristálytiszta szándékod, hogy a teremtéseid folyamata az Isteni Időzítéseddel összhangban, könnyedén megtörténjen. Mihály arkangyal energiáját behívva nem csak elég bátor leszel a saját igazságod felvállalásához, de szinte csatornává válhatsz, és akadálytalanul tud a szavaidon át megnyilvánulni az isteni igazság is. Kérd hát a segítségét, és figyeld meg magad, miközben beszélsz!

Ma a Merkúr és az Uránusz bolygók kedvező fényszög kapcsolata még mindig a magasabb rálátást és az új nézőpontból történő megértést támogatja, már-már beavatási szinten. Ami most történik, az talán csak hetek múlva nyer értelmet, de meg fogod érteni, amikor annak eljön az ideje. Mivel Mihály arkangyal a Merkúr bolygó energiájához kapcsolódik, ezt a folyamatot is támogatja.

Ma egy másik fontos kapcsolódás is van az “égen”, méghozzá a Hold és a Szaturnusz 90 fokos fényszöge, ami az érzelmeinkre és a lelki folymatainkra való fókuszálásban segít, illetve ugyancsak energiával tölti fel a vágyaink irányába történő elindulásunkat, elmozdulásunkat.

A mai nap különösen kedvez a kristálymágiának. Bármilyen, hozzád közelálló ásvánnyal dolgozhatsz, de ha szeretnéd Mihály arkangyal energiáit turbófokozaton megtapasztalni, akkor a szugilitet ajánlom.

Forrás: Tomek Noémi| ÖrömvirágThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner http://www.oromvirag.hu/

További érdekes hírek https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/
Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in Spirituális hírek

To Top
- X