Angyali üzenet keddre: Szabadítsd fel magad!

2017.02.14. – Ma a Szerelem Angyalai üzennek, és azt kérik, hogy szabadítsd fel magad! Itt az ideje annak, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását, mert csak akkor tudják elhozni Neked a vágyott szerelmet, ha megszabadulsz mindattól, ami visszahúz. 

Ma a Nap és a Szaturnusz 60 fokos fényszöge uralja az eget. A Szaturnusz minden olyat, ami lejárt, összedönt, és olyan új fundamentumot hoz létre az életedben, amire már időtálló értékek épülhetnek. Mivel a Nap most a vízöntő csillagképbe érkezik, itt a tisztulások, a tisztázások és a tisztítások ideje. Mennie kell mindennek, ami már nem szolgál! A  változás energiáját most el kell indítani! Azon sem szabad ma meglepődnöd, ha egy pillanat alatt összedől az életed valamely területe, mert arra legalább ilyen gyorsan fel is tud épülni az új.

A mai angyalkártyán lévő unikornis Téged jelképez. Ez a varázslatos lény eddig a saját maga korlátai között létezett, de eljött az ideje annak, hogy kitörjön a szűk keretek közül, és végre szabad legyen. Te mely életterületeden éled meg a korlátozottságot?  Hol érzed magad elnyomva? Kérd meg a Teremtőt, hogy küldjön hozzád angyalokat, akik segítenek a felismerés, az elengedés és az újrateremtés folyamatában!

A Szerelem Angyalainak mai üzenete arról szól, hogy ideje továbblépni! Lehet, hogy számodra ez a meglévő minőségek felemelését jelenti egy sokkal magasabb szintre. De az is lehet, hogy ma indul el az új életed. Engedd, hogy  ez megtörténjen!

Kísérjen áldás, miközben búcsúzol a régitől és fogadod az újat!

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Forrás http://www.oromvirag.hu/2017/02/14/angyali-uzenet-keddre-szabaditsd-fel-magad/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.