Így szabadít meg lelki terheidtől a közelgő februári holdfogyatkozás! Ezt kell tenned majd!

Február 10-11-én holdfogyatkozás lesz világszerte, látható lesz Észak-Amerikában, Európában, és Ázsia legnagyobb részéről is.

Ez az égi történés asztrológiai aspektusból is nagyon jelentős, hiszen komoly hatással lesz a sorsunkra. Jobbító változásokra készülhetünk fel, amitől a belső lelki erőnk megerősödve lerül ki, és valóra tudjuk váltani vágyainkat nemsokára.

16406828_1154317424666092_8989015606715416344_n

Ez a Holdfogyatkozás teljes szimmetriába kerül a Szaturnusz bolygóval amelynek hatására felerősödnek a képességeink, a tehetségünk, az ösztöneink, a vágyaink, és rálátásunk lesz a hibáinkra is.

A februári Holdfogyatkozás segítségével megszabadulhatnak a lelki terheinktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy megvalósíthassuk álmainkat. Ezek az erős energiák egészen a következő Holdfogyatkozásig fogják éreztetni hatásukat, amely idén augusztusban következik be.

A februári Holdfogyatkozás az Oroszlán jegyében fog tartózkodni, aminek hatására szorosabb kapcsolat alakul ki a családi, baráti és párkapcsolati téren.

A Jupiter ellentétes pozícióban van az Uránusszal, amelynek lesz némi negatív hatása a kapcsolatrendszereinkre, de egyéniségünk és önbizalmunk megerősítésével leküzdhetjük ezen akadályt.

Mégis, ahogyan már korábban említettük: ez a Holdfogyatkozás pozitív hatással lesz az életünkre, optimistának és energikusnak fogjuk érezni magunkat. A kihívásokat, a problémákat sikeresen megoldjuk, mert tele vagyunk inspirációval, lendülettel, így nem fogunk félni a jövőtől, hanem kitartóan fogunk dolgozni a jólétünk megteremtéséért.

Forrás http://szupertanacsokblog.hu/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük