Sorsfordító változások jönnek, a Karma jegyet vált az Oroszlánba…

 

A héten jelentős átalakulásokat jeleznek a Bolygóhatások.

A Jupiter, Szaturnusz és a Plútó mint tudjuk hátráló mozgásban van jelenleg. Kiemelten fontos, hogy dolgozzunk az eddig meg nem oldott blokkjaink oldásán. A múltból most előjönnek még azok a feladatok amiket ezidáig nem sikerült megoldanunk. Ez az időszak még lehetőséget kínál arra, hogy az életfeladatunknak megfelelő utat válasszuk. Folyamatosan rakjuk le a régóta cipelt karmáinkat, amiket még teherként cipelünk és nehezitjük a jelenlegi felemelkedésünket.

A nyugodt, stabilitást jelképező Bika jegyben a Mars nem tudott cselekedni a maga üteme szerint. Visszafogta a kényelem, a biztonság és egy beragadt helyzetet teremtett. Az Ikrek jegy rugalmassága és mozgékonysága amiben a Mars most tartózkodik sokkal inkább kedvez ennek a tüzes energiának. Engedi a változást, a cselekvést, az akciót. Vigyázzunk is, mert a gyeplő könnyen kicsúszhat a kezünkből. A lovak megindulnak, ha nem szabjuk meg a sebességet és a határokat és elsodródhatunk az iramban. Érdemes tudatosan egy közép tempót tartani amivel az eddig beragadt dolgainkat már gyorsabban intézhetjük, de mégis kontroll alatt tartjuk.

A hét végén a Vénusz is visszalép a Halakból ismét a Kos jegyébe. Egyfajta újjászületést jelképez, valami megújjul bennünk és ezáltal kapcsolatainkban is. Segíti a párkapcsolatok újratervezését, beindulását vagy teljesen új szerelmek létrejöttét. Amikor február-március során szintén a Kosban járt a Vénusz, akkor ezt készítettük elő, de ott még erőből, kicsit erőszakosan ki akartuk csikarni az elképzelésünket. Ez már más lesz, mert a Halakban meglágyultak az energiák, kicsit kifújtuk magunkat, megpihentünk.
Most már megvan a tapasztalat, most már engedjük, hogy az jöjjön aminek jönnie kell. A megszületést sem lehet sürgetni, a maga ütemében és idejében történik minden és a végeredmény maga a Csoda !

stones-2043707_960_720

A karmajelölők is jegyet váltanak a hétvégére és ez sorsfordító és jelentőségteljes változásokat hozhatnak az életünkbe. Az elmúlt másfél-két év nagyon nagy próbatételek elé állított bennünket. A Halak jegyéből a Szűz jegybe szállt fel a Holdcsomópont. Érezhettük úgy, hogy meg kell mentenünk valakit vagy valamit…akár saját magunkat. El kellett engednünk az illúziókat, a nem valós dolgokat amikbe kapaszkodni próbáltunk.
A spiritualitás sokat segített, ám itt szintén fontos volt, hogy megtanuljuk helyesen kiválasztani, hogy legyen “szűrőnk” az igazi, valódi tudás és hitelesség iránt.
Fel kellett ismernünk, hogy az életünknek nem áldozatai hanem elkövetői vagyunk, ezért az áldozati szerepet nyugodtan letehetjük. Nem tudunk mindenkinek segíteni, de egyvalakinek nagyon is: saját magunknak. Amíg erre nem vagyunk képesek addig mindig mással akarunk foglalkozni. Ez egy “elterelő hadművelet” saját magunkkal szemben, mert addig sem kell önmagunkkal foglalkozni. Ez is egy csapda volt és nagy tanítás az elmúlt időszakban.
A Karma tengely másik oldala a Szűz jegyében azt kívánta tőlünk, hogy tegyünk rendet magunk körül mindenféle értelemben. Nem folyhatunk szét és ehhez ki kellet jelölnünk az “Én határainkat”, az irányt amiben a haladás és a fejlődés a saját ütemünkben és rendszerünkben működhetett.
Az elmúlt évek nehézségei mint feladatok segítettek a testi-lelki-érzelmi tisztulásunkban és szellemi emelkedésünkben.
Most már visszanézve megértjük, hogy miért volt erre szükségünk. Mindenkinek más életterületen jelentkeztek ezek az energiák, amit a személyre szabott egyéni horoszkóp ábrából lehet leolvasni.

A hétvégén már egy új Karma köszönt ránk, mert az Oroszlán jegyébe lép át a jelölője. Amit előkészítettünk és elvetettünk az elmúlt másfél évben, annak a termését most arathatjuk le. A Nap évét éljük, így még kedvezőbb és erősebb lesz ennek a most induló sorsfeladatnak a hatása. Előtérbe kerülnek a Teremtés energiái, az Én, az Erő, a megvalósitás, a Lét mint maga az Élet megnyílvánulásai és mi den kreatív megoldás az eddigi problémákra. Könnyebben megy a szervezés, a dolgok irányítása és kézbentartása. A leszálló karmajelölő a Vizöntő jegyébe vált, ami szerint ki kell emelkedni a tömegből, a távolságtartást fel kell váltani egy szívből jövő és nagylelkű attitűdnek. Adni magunkból, de önzetlenül és megtanulni elfogadni és befogadni is a felénk irányuló segítséget és szeretetet. A vezető szerep legmagasabb szintű felvállalása: “Tanulj meg szolgálni, hogy szolgálhassanak…”
Akik megtudtak maradni a valóság talaján és tenni a saját fejlődésükért, ők biztos, hogy az elkövetkező időszakban egy komoly és jelentőségteli emelkedést tapasztalhatnak majd az életükben.
Sajnos, láthatjuk, hogy sokaknál olyan erős a múlthoz, lejárt karmákhoz, negatív élethelyzetekhez és érzésekhez való ragaszkodás, hogy inkább az illúziót választották. Ők benne maradnak ebben a magzati állapotban, mely szerint mindig kell valaki vagy valami, hogy táplálja őket, amitől függenek. Mindig a Lélek dönt. Ha nem vállalja tovább a fejlődést, akkor még merevebbé, feszesebbé válik és a valóságtól elrugaszkodott, megkeményedett, élettelen állapotba kerül. A szabad akarat lehetősége mindenkit megillet csak tisztában kell lenni a következményeivel.

Mindenkit arra bíztatok, tehát,…hogy éljen a lehetőségekkel amit itt kapunk ezen a Föld nevű csodálatos bolygón és az Oroszlán elszántságával, tekintélyével és erejével induljon tovább az útján amelyet a tündöklő Nap fénye világít meg Mindannyiónk számára…

Szeretettel: Takács Gyöngyi
Aszro-Psycho Tanácsadó
Karma Asztrológus

http://www.creativeastrologia.hu/

Ezoteria Extra Facebook oldala https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.