Május 4-5-ig: Szabaddá válás!

Csütörtökön a múlt történéseinek tudatosulása indulhat el bennünk, mert megértjük, nem mindig kell célunkért küzdenünk, olykor elég csak ahhoz megérni, hogy fáradozásaink gyümölcsét le tudjuk aratni.
Bármiben is próbáltuk magunkat eddig manifesztálni, most lehet hogy ennek igénye kezd bennünk átalakulni, s vágyainkat, áldozatos hozzáállásunkat már más felé szeretnénk fordítani. Viszont eddigi munkánk tapasztalatai, bölcsességünk ereje kezd egy mélyebb megértés felé segíteni.
A jelen lévő Ketu energia múltbeli képességeinknek, kreativításunknak adhat teret, mik túllépik eddigi határainkat, hiedelmeinket, s csak azt támogatják, mik emelik, fejlesztik önismeretünket.

theravada-buddhism-2032364_960_720

Pénteken a szeretet energiája kerül fókuszba, mert végre láthatjuk s érezhetjük hogyan tud táplálni, erősíteni annak tudata, ha képesek vagyunk magunkból önként adni, erőnket, egy számunkra fontos, szeretett emberbe, dologba fordítani.
Bármilyen áldozati séma is kerül most felszínre, láthatjuk mit tudunk vele elérni, testi, lelki szinten hogyan vagyunk képesek általa változni, megújulni.
Megélhetjük hogy nem kell mindent egy lapra feltenni, nem kell magunkat szeretetünk tárgyától függőségbe helyezni, mert a valódi szeretetnek ez a legfontosabb üzenete, hogy segít szabaddá válni….

18268655_994814380656228_813517724216674181_n

Szombaton apai vonalunk kezd el aktiválódni, azt mutatva miként tudjuk azt a tiszteletet egymás számára megadni, mely személyes kapcsolatainkat, közösségünket is emelheti.
A Szűzbe lépő Hold feladatokat hozhat, mely praktikus tennivalóink felé kezd megnyitni, ami épp úgy lehet valami rendezése, mint kertünket szépíteni, hogy mibe tesszük most segítő, támogató erőnket, nekünk kell eldönteni.
Jobban érzékeljük mi tud igazán tölteni, testileg – lelkileg egyaránt.

Ezen a héten, és még a jövő héten is a Merkúr az Uránusz felé halad, mely tudati változásunk időbeniségét, erejét mutatja, mely kapukat fog bennünk nyitni, a váratlan, hirtelen fordulatok iránt.

Ahhoz, hogy bármi megtörténhessen velünk, eljött az ideje a kontrollt kezünkből kiengedni, lelkileg magabiztossá válni. Erre a szerepre szívünknél jobb, szeretőbb energiát nem fogunk találni.
Szeretettel Csom Mari – átjárók –

További érdekes Facebook hírek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.