Anyagi fellendülésre ez a 6 csillagjegy számíthat!

2017-ben a csillagjegy alapján lesznek igazán szerencsés emberek, és olyanok is, akiknek az újrakezdés éve az élet más területein fog bőséget hozni.

soap-bubble-2235614_1280

Íme a 6 csillagjegy, ahol a bolygóállás kedvezően hat a pénzügyek alakulására:

Kos

Kos jegy

Számos kedvező időszakban lesz része a Kos csillagjegy szülötteinek, amikor nagyobb pénzösszegek beérkezése várható, és ha ügyesen gazdálkodik, akkor jelentős megtakarításokat is képezhet. Bár az év utolsó szakaszában lesznek tervezett és váratlan kiadások is.

Bika

Bika jegy

A magvetés évében egyértelműen több lesz az anyagi bevétele, mint a kiadása. A csillagok állása szerint biztosan több lesz a kedvező időszak, mint a kedvezőtlen. Ezt a beérkező pénzmennyiséget azonban a lakhatással kapcsolatos ügyekre, elintéznivalókra fogja fordítani.

Rák

Rák jegy

Nehéz idők után végre jól alakul a Rák csillagjegyek számára a 2017-es év. Minőségileg fényesebb időszak azt jelenti, hogy jelentősen megnő a bevételük. Az év második felében jöhet pénz szerencse útján is, amire azonban nem szabad sok pénzt áldozni, mert a nyereményözön a kezdők szerencséjének tudható majd be, és a továbbiakban nem eredményez nagyobb nyereményeket.

Szűz

Szűz jegy

A pénzáramlás egészen a nyár végéig fog tartani, amikor is tapasztalható lesz egy átmeneti „nehezebb” időszak. Ettől azonban nem kell félni, mert addigra jelentős tartalékokkal kell, hogy rendelkezzen a Szűz jegy szülötte. A váratlan kiadások kifizetését a kintlévőségek visszaáramlásából tudja fedezni. Anyagi bevételekre tehet szert egy eddig ismeretlen forrásból is.

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió csillagjegyben született embereknek a Szaturnusz év végéig folyamatos bevételt jelez. Ez nem a telitalálat, mégis pozitívan hat a pénzügyi helyzetük alakulására. Egy rövidebb időszak az év közepén várható, amikor veszteségekre is lehet számítani. Októberben a Jupiter, az igazi nagy szerencsék bolygója ismét a Skorpióba lép, és megindul egy bőséget hozó időszak, ami bőséget jelent, nem csak pénzügyi területen.

Halak

Halak jegy

A Halaknak anyagi területen rengeteg kedvező folyamatot eredményez. Nem milliós tételekről beszélünk, de több részletben érkező váratlan pénz beérkezése várható. Ezek a bevételek új lendületet és lehetőségeket hoznak magukkal. Érdemes olyan dolgokba belekezdeni, amihez eddig hiányzott a megfelelő mennyiségű anyagi tőke.

Forrás http://astro24h.hu/

További érdekes Facebook hír https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük