2017. augusztus 17. csütörtök: Az igazság napja

Az igazság napja a mai, minden értelemben, minden szempontból. Az igazság pedig ritkán az, ami látszik, vagy amit önmagunk előtt ki akarunk magyarázni.

Viszont teljes bizonyossággal érezhető, érzékelhető. Most akkor járunk jól, ha tudatosan keressük a még oly kellemetlen helyzeteket is és beleállunk, hogy tisztázva legyen az igazság. Ma meg is tapasztalhatjuk azt, hiszen konkrét kereteket, kézzel fogható formát szeretne kapni magának.

 

Főleg a reggeli-délelőtti órákban ideje van a konkrét lépések megtételének, finoman, mértékkel, de teljesen őszintén. A Vénusz az Ikrek szívétől, a Jupiter a Szűz előre lépő lábától adja a megvalósítás aspektusát.

 


A Hold a Tejúton jár ma, így nem csoda, ha érzékenyebbek, intuitívabbak vagyunk, vagy élénkebbek, tisztábbak az álmaink, melyek amúgy a vállalt célért való küzdelem erejét hozzák el. A délután folyamán a felvállalás fontos szerepet kap, majd kb. 17 óra után már az elengedés órái jönnek. Ismét azon minőségektől tudunk szabadulni, amik már nem méltóak létezésünk most ránk váró, emeltebb szintjéhez.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

- X