2017. augusztus 03. csütörtök: lélek, belső hívásai!

A Hold a Nyilas tüzes jegyében fokozza a lelki impulzivitást, mögötte a Skorpió és Kígyótartó csillagképek ragyognak, így a gyógyítás és a tudat teremtő erőinek használata továbbra is időszerű.
A reggeli órákban vált irányt az Uránusz és kezd a csillagokkal, a fénnyel egyező irányba haladni. Az Uránusz képviseli bennünk azt az erőt, mely által tudatunk eddigi korlátait kitágíthatjuk, nyitva az eddiginél másabb eszmékre, lehetőségeink korlátlanságát megtapasztalhatjuk, lelki-szellemi és fizikai terheinket letehetjük, tisztíthatunk, felszabadulhatunk, az egyéni szabadságunkat megvalósíthatjuk.

A megtisztulásból és feloldozásból eredő megújulást, életünk rendszerének megértését, a bennünk rejlő zsenialitás előhívását, hirtelen és váratlan, különleges fordulatokat, mind az Uránusz jelképezi. A pénteki Jupiter-Plútó kvadrát emellett a hit emelő erejét hangsúlyozza.


A délelőtt folyamán a Hold és a Szaturnusz együttállása által lelkünk legapróbb rezdüléseit is finoman érzékelhetjük. Most érdemes kicsit lelassítani, megpihenni, a lényegi szépségre és értékekre koncentrálni. Érzéseknek teret adni, bátran, a félelmeket meghaladva. Mivel az éves energetikában is fontos szerepet játszik a Hold és a Szaturnusz együttállása (lásd a 2017-ről szóló éves előrejelzést), így ennek üzenetei is visszatérnek.

A lélek igazi, belső hívásainak engedni – erről szól ez az energetika, a Tejúton járva, az isteni minőségbe emel, beavat!

Zentai Anna
asztrozófus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.