2017. augusztus 17. csütörtök: Az igazság napja

Az igazság napja a mai, minden értelemben, minden szempontból. Az igazság pedig ritkán az, ami látszik, vagy amit önmagunk előtt ki akarunk magyarázni.

Viszont teljes bizonyossággal érezhető, érzékelhető. Most akkor járunk jól, ha tudatosan keressük a még oly kellemetlen helyzeteket is és beleállunk, hogy tisztázva legyen az igazság. Ma meg is tapasztalhatjuk azt, hiszen konkrét kereteket, kézzel fogható formát szeretne kapni magának.

 

Főleg a reggeli-délelőtti órákban ideje van a konkrét lépések megtételének, finoman, mértékkel, de teljesen őszintén. A Vénusz az Ikrek szívétől, a Jupiter a Szűz előre lépő lábától adja a megvalósítás aspektusát.

 


A Hold a Tejúton jár ma, így nem csoda, ha érzékenyebbek, intuitívabbak vagyunk, vagy élénkebbek, tisztábbak az álmaink, melyek amúgy a vállalt célért való küzdelem erejét hozzák el. A délután folyamán a felvállalás fontos szerepet kap, majd kb. 17 óra után már az elengedés órái jönnek. Ismét azon minőségektől tudunk szabadulni, amik már nem méltóak létezésünk most ránk váró, emeltebb szintjéhez.

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X