Gyógyító angyali üzenet csütörtökre +1 ajándék bölcselettel

Üzenetek Angyalaidtól: CSÜTÖRTÖK

Mihály arkangyal

Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez.

Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat. Mivel te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett.

 

Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül.

Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen.

 

Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet. Segítek abban, hogy életed változásai során biztonságban érezd magad.

Áldás! 

 

+1 ajándék bölcselet

„Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben.

Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erő hat rá.
Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.

Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.”

– Ruediger Schache –

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

- X