Connect with us

Csillagfény üzenet

A hét tarot lapja, 2017. szeptember 4-10., kelyhek 3: Vágyak előtérbe kerülnek!

ezoteria

A hét tarot lapja, 2017. szeptember 4-10., kelyhek 3: Vágyak előtérbe kerülnek!

Kelyhek III – (Keresztező lap a Főpap)

2017. szeptember 4-10.

 

Sokan várjátok a pontos előrejelzéseket, de továbbra is csak tendenciákról írhatok. Kicsit olyan, mint az időjárásjelentés, a Balatonnál bejön, az Alföldön nem. Minden ember élete egyedi, különböző sorsfeladattal, és nem biztos, hogy esetleges markáns energiák mindenkire egyformán hatnak. Van aki belehal egy influenzába, de van aki meg sem kapja. Személyes előrejelzéshez kártyavetésre van szükséged.

Mi várható a héten?

 

A kelyhek sorozat előtérbe helyezi vágyaidat, ösztönös reakcióidat, egyszóval az emóciókat. A hármas szám ezzel ellentétben behatárol, keretbe rendez, hisz az anyagi sík reprezentánsa. Érdekes a szituáció, érezhető a sorozat és a szám közötti feszültség.

 

A lapot nézve a három női alak serlegét csúcsával felfelé mutató kerubi háromszögbe rendezi, amely égi minőséget hoz a képletbe, szinte Szentháromságként (test, lélek, szellem vagy Anya, Atya, Fiú) is értelmezhetjük. A héten emócióként a remény kerül előtérbe. A lap boldogságot, az ünnep érzetét sugallja, ez lehet gyarapodás, gyermekáldás, családi ünnep, bármilyen jóleső találkozás.

A kelyhek 3-as asztrológiai megfelelője a Vénusz, amely harmóniát, örömet ad neked a héthez. Ha családon belül valakivel nem jól alakultak dolgaid, most lesz lehetőséged a békülésre. A keresztező Főpap mélységével, bizalmával szintén segít neked a viszály elsimításában.

A Főpap segít mederben tartani a főlap érzelmességét, irányt ad a határok átlépése nélkül. Negatív oldala a túlzott konzervatívság viszont nem tud előtérbe kerülni, mert a főlap életigenlése, elégedettsége ezt nem engedi.

A munkahelyeden eredményes lehetsz, könnyen és precízen (Főpap) oldhatsz meg eddig nehéznek tartott feladatokat. Megjelenik a hála érzete is, amely újnak tűnhet, de hidd el eddig is jelen volt, csak nem figyeltél rá.

A hála a spiritualitás csúcsélménye. A héten végre pihenőt kapsz, és a hála körülvesz téged életed minden területén, a tudatodban, a szívedben, a munkádban és a párkapcsolatodban egyaránt. Élvezd ki ezt a nagyszerű hetet, dolgozz, élj, szeress!

Forrás spirisuli

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X