A KOSNAK A FONTOS DOLGOT KELL ÁTGONDOLNIA, A BIKA NAGYON KELLEMETLEN HELYZETBE KERÜLHET ÉS LESZ AKI KOMOLY SIKERNEK ÖRÜLHET MA! EZT ÍGÉRIK MÁRA A CSILLAGOK

Kos március 21 – április 20

 

Mindenképpen gondold át újra az erre a hétre tervezett feladataidat, s készíts egy fontossági sorrendet. Komolyabb kihívásokra számíthatsz, amelyeknek csak akkor tudsz megfelelni, ha kellőképpen tudsz összpontosítani.

Bika április 21 – május 21

 

Minden lehetőséged és képességed meg van ahhoz, hogy befolyásold a körülötted zajló eseményeket, amit talán észre sem vennének a körülötted lévők. Ha megteszed, nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a későbbiekben.

Ikrek május 22 – június 21

 

Munkatársaid tartanak attól, hogy a hátuk mögött folyamatosan gyengíted a pozíciójukat, ami természetesen nem igaz. Érdemes lenne beszélgetést kezdeményezni velük, s megnyugtatóan tisztázni a helyzetet.

Rák június 22 – július 22

 

Boldogan büszkélkedsz eredményeiddel, azon vagy, hogy minél többen lássák a nem mindennapi eredményeidet. Jól esnek a pozitív visszajelzések és a dicsérő szavak, sokan képesek meglátni a jó dolgokat.

Oroszlán július 23 – augusztus 23

 

Egy kicsit túlzásokba estél, túl sok feladatot vállaltál magadra ma. túlbecsülted magad. Mielőbb láss hozzá a feladataid átszervezéséhez, nem fogsz unatkozni, minden napra fog jutni belőlük bőven.

Szűz augusztus 24 – szeptember 22

 

Titkos terveket készítettél magadnak, s hamarosan nekilátsz terveid megvalósításának. Bármilyen nagy is a kísértés, senkinek ne beszélj a dolgaidról, ne hagyd, hogy bárki is belelásson titkaidba!

Mérleg szeptember 23 – október 23

 

Nagyon magányosnak érzed magad, azt gondolod, hogy senki nem áll melletted az éppen esedékes csatádban. Ha segítségre van szükséged, csak mondanod kell, s máris ott lesznek körülötted azok akikre számíthatsz.

Skorpió október 24 – november 22

 

Nem abban éred el legnagyobb sikereidet amiben eredetileg szeretted volna, de attól még a siker az siker. Fogadd el, hogy így alakult és légy büszke az általad elért eredményekre!

Nyilas november 23 – december 21

 

Nagyon meglepődtél azon, hogy valaki, a közvetlen közeledben jó eredményeket ért el egy szakmai versenyen. Nem is feltételezted volna, hogy még nálad is ügyesebb és eredményesebb az illető.

Bak december 22 – január 20

 

A baráti körödből valaki félreérti, vagy szándékosan kiforgatja a szavaidat, s az ő verziójában terjeszti őket. Érdemes volna tisztázni vele a dolgokat, győződj meg arról, hogy a többiek jól értik e amit mondtál nekik!

Vízöntő január 21 – február 19

 

Ne gondolkodj sokat azon, hogy érdemes e megváltoztatni a terveidet, addig tedd meg amíg van rá lehetőséged. Semmi gond nincs ezzel, változik a világ, változnak a feltételek és a lehetőségek.

Halak február 20 – március 20

 

Nem tudsz kellőképpen koncentrálni a feladataidra, nem tudsz megnyugtató módon jó döntéseket hozni. Gondold át újra amit mára tervezel, és kétszer is ellenőrizd amit csinálsz, nehogy hibázz.

Forrás nőkért.info

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük