Asztrológia összegzés az elmúlt – és elkövetkező hetekről

A mögöttünk lévő hét már sokkal normálisabb tudott lenni bizonyos értelemben, mint augusztus második fele. A nagyon feszegető, autoriter hatások sorra oldódtak ki, és a hosszú időn át tapasztalható Nagy Hő is fokozatosan visszahúzódott.

 

 

A múlt héten csúcsra járatódhatott ugyanakkor egy nagyon-nagyon-nagyon fura érzés, tapasztalások, mintha egy fura időhurokba értünk volna. Olyan szituációk és érzések lehettek ott, amik irányításunkon kívüliek, és meg-megforgathattak bennünket.

 

Szeptember 10 szombaton az egyik ezt kiváltó hatás kioldódott! Ugyanakkor ezen a napon a Merkúr is a saját jegyébe, a Szűzbe lépett az Oroszlánból, így ez is nagyon jó hír! Ezen a napon elkezdődött a két Jótevő bolygó, a Jupiter és a Vénusz selymes, kedves, harmonikus kapcsolódása, fényszöge is, mely egészen 20-áig kedvező energiákat sugároz be.

Mindemellett az egész hetet átszövi a Szűz Nap és a Nyilas Szaturnusz csiki-csukis fényszöge, kvadrátja, ami egy kicsit ’lapítós’ fényszög, ahol is az elmúlt pár hét szívatásai és súrlódásai alázatra késztetnek bennünket. Ha ezen a héten kicsit meg vagyunk szeppenve, az nagyon jó és kívánatos, és ráfér mindenkire itt a Földgolyón jelenleg, hogy Alázatot gyakoroljunk, és felismerjük, hogy nem is annyira tudjuk gyakorolni a Kontrollt, mint amennyire gondolnánk.

13-a szerdán a Mars eléri a Szűz 5-ik fokát, ezáltal teljesen kikerül az Oroszlán vonzáskörzetéből. Ez tovább konszolidálja az ego-harcokat. 15-e pénteken a Merkúr is eléri a Szűz 5-ik fokát, kikerülve az Oroszlán vonzáskörzetéből. Ez a gondolkodásunkból, kommunikációnkból, cselekvéseinkből szintén kiviszi az egoisztikus, kekec, akár konfrontálódó témákat is.

E két bolygó, a Merkúr és a Mars 17-e vasárnap elérik a Halak Neptunusz szembenállását, így 10-e után, egy hét szusszanással ismét visszatérhet majd az „Időhurok”, a „Homályzóna”, az „Árnyékzóna”, és újra jöhetnek olyan helyzetek, amik nagyon furcsák, és csak nézünk, hogy „Ezt most hogy?! Ez most mi?!”. Mindez az elvarázsolódottság, megszeppentség kettőse egészen októberig is ott lehet innentől. Személyes véleményem szerint bizonyos részeink érzik, hogy októbertől nagy átalakulások, átrendeződések várhatóak, így előtte egy kicsit megállunk és várunk, és fél szemmel csináljuk a dolgainkat, fél szemmel pedig sasolunk.

Ezek az amolyan ’Kicsi’ hatások. Közben van egy nagyon érdekes dolog, és ez elsősorban a Mérleg végén járó Jupiter bolygónak tudható be. A körülbelül 1970 és körülbelül 1984 között születetteknek állt a születésekor (ezáltal a képletükben is) a Pluto bolygó a Mérleg jegyében. Ahol most van a Jupiter, az nagyjából az 1976-77 után születettek zónája. ’76-tól 1983-84-ig. Ahogy halad a Jupiter a Mérleg jegyében, megy át e korszak szülötteinek Pluto-ján, és tolja fel a Pluto által jelzett Karmát.

Az 1969 és 1975 között születetteknek az Uránusz is ott van a Mérlegben, így azon is halad át virtuálisan a Jupiter jelenleg. Az Uránusz a Jövő, Cél, Perspektíva, Haladás, Út, Fejlődés analógiája.

 

Jelenleg tehát a Jupiter tolná és tolja is fel a Pluto-i, befelé-lefelé tekergő energiákat egy széles generációnak, és tolná-tolja fel az Uránuszi felfelé áradó energiákat, ezáltal egy úgymond Kifeszítést hozva létre. Ez okozza azt, hogy főleg a 70-es évek második felében születetteknek jelenleg nagyon-nagyon furcsa, és irányításukon kívüli-túli dolgok vannak most ott, igazi Karmakörök.

 

Ez adja ezt a furcsa gothic jellegét a mostani időszaknak.
Utána a Jupiter Szeptember 17-én most vasárnap eléri a Mérleg 25-ik fokát, ezáltal a Skorpió jegy vonzáskörzetét, és elkezdi feltolni a Skorpió Plutosok témáit is. Ez pedig a körülbelül 1984 és körülbelül 1995 közöttieket érinti.

Jön, jön, jön fel folyamatosan a Karma, ahogy a Jupiter haladt és halad a Szűz, most a Mérleg, majd a Skorpió jegyekben.

 

2015 őszétől ért a Szűz jegyébe. A Pluto elfojtott vörös energiákat jelent, és ezeket tolja fel a Jupiter. Tapasztaltunk esetleg vörös energiák fel-fellobbanását, ki-kitörését 2015 ősze óta? Hát hogyne, gyakorlatilag csak azt tapasztaljuk a Kollektívában így vagy úgy.

2015 ősze és 2020 között megy végig a Jupiter a Szűz jegyétől a Bak jegyéig; a Bak az utolsó jegy, ahol még állt a Pluto, amikor emberek születtek; azaz mostanában. 2015 őszétől az egész Emberiség Elfojtott Vörös Energiáit tolja fel a Jupiter. Az igazi sztori ’17 őszétől, olyan egy hónap múlva indul, és 2020-ig tart; onnan pedig 2023-ig lefut, levezetődik majd.

Summa summarum, fel-felsejlenek mostanában ezek az energiák, és két mezsgye határán lehetünk emiatt. Alapvetően oké teljesen ez a hét, ami előttünk van, de ott van valami Nagyobb, Mögöttesebb energiaháló is a háttérben. Kétféle hatás-zóna alakítja ezáltal az életünket ezekben a napokban, hetekben. A kis és gyors bolygók, és valami másik, sokkal Nagyobb.

forrás Zöldkör

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X