Gyógyító angyali üzenet hétfőre +1 életbölcselettel

Isteni doboz

Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevezett isteni dobozba. Ez az elengedés egyik módszere, amellyel lehetővé teszed, hogy az istenség segítsen neked.

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől azáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek.

 

Ha leírod az imáidban szereplő kéréseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere.

 

Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod. Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket).

Áldás! 

 

 

+1 életbölcselet

 

„Amikor reggelente felkelsz, a napod válaszútján állsz. Az egyik út csodálatos napot tartogat számodra csupa jó dologgal, míg a másik egy problémákkal teli nap irányába billenti a mérleget.

 

Te döntöd el, milyen lesz a napod – azáltal, ahogy érzed magad! Bármilyen érzés kerít a hatalmába,ez lesz az, amit adni fogsz, és teljes bizonyossággal vissza is kapod majd a nap folyamán, bármerre is mész.”

-Rhonda Byrne-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük