Gyógyító angyali üzenet szerdára +1 életbölcselet

Angyalok üzenete: Szerda

Szívcsakra

A válasz, amit keresel, most is a szívedben rejlik. Légy nyitott arra, hogy szeretet adj és kapj.

Az angyalok azt akarják, hogy bízz az érzéseidben. A szíved bölcs, és arra szólít, hogy fontos változásokat vigyél végbe. Bízz ebben a bölcsességben, és nem fog cserbenhagyni. Minden alkalommal, amikor dacolsz a belső érzéseiddel, megszakad egy kicsit a szíved.

 

Hozd rendbe a szívedet és az önmagaddal való kapcsolatodat azáltal, hogy tiszteletben tartod az érzelmeidet. Ha például elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz, és cselekedni kell. Kérd az angyalokat, hogy adjanak neked bátorságot és támogatást ahhoz, hogy egészséges változásokat vigyél végbe otthon és a munkahelyeden.

Ez a kártya arra is felszólít, hogy nyisd meg a szívedet a szeretet előtt. Lehetséges, hogy korábbi kapcsolatokban megsérültél, és most védekezel a további fájdalmakkal szemben. Az angyalok biztosítanak arról, hogy oltalmazni fognak téged és a szívedet, tehát biztonságos dolog számodra szeretetet és más érzelmeket érezni.

Áldás!

+1 életbölcselet

Nem az a kérdés, hogy valamit megérdemelsz-e, avagy sem, hanem az, hogy azon a frekvencián rezegsz-e, ahol a vágyad van. Ha igen, akkor teljesül és megkapod amit kértél, ha nem, akkor nem juthat el hozzád. Ez egyszerű ‘fizika’.

 

Ennek semmi köze, hogy ki mit érdemel. Egy gyilkos ugyanúgy megtanulhat úszni mint egy szent életű ember. Semmi másról nincs itt szó, mint az Univerzum Törvényeinek működéséről.
(Abraham-Hicks)

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X