Szeptember 10-13., Családi, ősi hozott fájdalmak oldása

 

Szeptember 10. vasárnap:

Vágyunk, hogy gyökereinkkel végre kapcsolódjunk most intenzívebb, így érzelmileg motiváltabbak vagyunk fejlődni, egymáshoz közelebb kerülni, s ezért végre tudunk akár áldozatokat hozni, magunkon javítani.

Érezzük, mennyire fontos szeretetünket kimutatni, ezen keresztül is egymást a létezés eme forrásához vezetni. Családunkkal, őseinkkel kapcsolatos hozott fájdalmunk, feladatunk többé nem elnyomható, mert eljött az ideje oldani, s megérteni, miért nem tudjuk magunkat elfogadni, érzelmeinket mélységükben megélni, ezzel kapcsolatosan mit vetítünk ki, kiben, mit akartunk, akarunk tükrözni.

Mi mindnyájan útkeresésben vagyunk, de nem kint fogjuk meglelni, amit magunkban kell megkeresni.
Ez pedig nem más mint egymást a szeretet ősi nyelvén nevezni, érinteni.., Itt most az együtt ideje van építkezni.

Szeptember 11. hétfő

Ahogy változunk, a világ is változik körülöttünk, s bár sokszor mindent megteszünk, hogy a külső elvárásoknak megfeleljünk, de most nehezebb a kliséknek megfelelni, mert belső lényünk szeretne szóhoz jutni, s az igazság nyelvén szólítani.

 

A Ketu aspektusa a Holdon, lelkiismeretünk energiája, mely felelősségünkre emlékeztet, amit senkire nem lehet vetíteni, mert egyedül értékeink, s mintánk, mi képes a világra hatni, s változásokat generálni, s ezt lassacskán kénytelenek leszünk beismerni. Nem másokra kell mutogatni, hiszen magunknak, magunkkal kell elszámolni….

Szeptember 12. kedd

A Jupiter jegyváltása fontos álmokat hozhat, megmutatva irányokat, hogy az elkövetkezendő időszakban merre kell haladni, vagy mely részünkön tudunk dolgozni, hogy egyensúlyunkra tudjunk lelni.

A Jupiter a Mérlegben segít kapcsolódásunkban fejlődni, hiányosságainkon dolgozni, belső harmóniánkra találni. Az igazság igényét erősítve bennünk, társadalmi témák felé nyitottabbá fogunk válni, mert érezzük súlyát, hogy miképp tudjuk a közöset emelni, a csoport érdekeiért tenni, s mindenki most pillanatokra megérezheti, saját útján, képességeivel miképp tudja a közösséggel szembeni feladatát beteljesíteni.

 

Munkával kapcsolatos változások, befejezések, kezdetek ideje van, mert amire valóban szükségünk van az fog dönteni, s nem az, amit félelmeink kényszerei akarnak ránk erőltetni.
Erősebb igényünk változtatni, kényszerhelyzetekből kiszabadulni, de lehet hogy a bennünk lévő feszültséget egy kis mozgással is le tudjuk levezetni.

Szeptember 13. Szerda

 

A nap első felében még a Bikában van a Hold, mely érdekes szituációkat teremthet, ahol magunkért ki kell állni, ami nyomja szívünket, ami számunkra érték, megmutatni.

Nyugtalanságunk miatt vigyáznunk kell arra, mit hogyan tudunk kommunikálni, mert a legjobb szívből született dolgok is félre tudnak menni, ha nincs türelmünk a szeretet, az objektivitás nyelvén szólni.
A nap második felétől az Ikrekbe lép a Hold, ami tanulással kapcsolatos lehetőségeket hozhat, segítve az újat a mást befogadni, a változást beengedni.

Új lehetőségek nyílhatnak kreativitásunkat, tehetségünket megtapasztalni, de ezek lehet hogy nehezebb helyzetekben képesek csak magukat megmutatni….Bár a körülményeket nem mindig tudjuk kontroll alatt tartani, de a csodák ilyenkor tudnak megnyilvánulni, mert igazi lehetőségünket nem szűkíthetik tudatunk keretei.

A szabadságra meg kell érni.
forrás Csom Mari

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X