Szeptember 20-22.: Életfeladataink rendezése!

 

Szeptember 20-21-22. időszak:

 

Hatások:

 

 

Újhold energiáit hozza el a szerda, ami az elkövetkezendő két hétben felerősíti bennünk, mi az amit igazán magunkénak tartunk, érzünk, megmutatja, miképp tudunk gondolatainkban, tennivalóinkban rendet tenni, dolgaink számára új sorrendet teremteni, életfeladatunkban egy következő, lelkünkhöz közelebbi ciklusba lépni.

 

Minden ami velünk történik ebben az időszakban, megdolgoztunk érte, mert lehet hogy ki kell mondani végre, életünkben mi az ami szívből s mi az mi félelemből megy előre….
S, ami valóban utunk, abban fontos megerősítést kaphatunk, ami viszont csak elvárt kényszer magunktól, abban csalódhatunk….

 


Mivel a Holdtól 12.házban van 3 bolygónk, a Mars, a Merkúr és a Vénusz, bizonytalanságunk jövőnket illetően, s ebből fakadó feszültségünk még érezhető, mert nem mindig tudunk lelkünkkel összhangban látni, döntéseit tudatosítani.
Más lesz hozzáállásunk ahhoz amit eddig csináltunk, s egyre erősebb hangon szól bennünk, amit innentől fogva szívből akarunk.
Lehet hogy amit szeretnénk, annak még nincsenek körülöttünk biztos alapjai, de ami most valóban fontos, hogy lényünkkel összhangban tudunk e magunkra látni, s döntéseinket így hozni..
Sokkal erősebb igényünk lesz környezetünket, helyzetünket rendezni, s ami kaotikus fejünkben, gondolatainkban érzelmeinkben, azzal merni végre szembesülni.

 

Csütörtökön a Hasta Hold testünkre hívhatja fel figyelmünket, mert ahogy változik az idő, úgy kezd szükségünk lenni önmagunk támogató erejére, mert egyre több jele kezdhet mutatkozni, ha eddig nem akartunk magunkkal, egészségünkkel foglalkozni. Mindnyájan segítséget kaphatunk, hajlandóak vagyunk különféle terápiákat kezdeni, mely segít testünk lelkünk jelzéseit segít jobban megérteni, s komolyabban venni.
Lehet hogy tudatunk nehezen kezdi az eddig megszokott struktúráit elengedni, de meg kell értenünk szabadságunkat meg kell fizetni, s nem kaphatunk újat, ha a régi hozzáállást bent tudjuk elengedni. Belső rendünkért csak önnönmagunk előtt kell felelni…

 

 

Pénteken fontos tanításokat adhatunk, kaphatunk, melyben tanuljuk világainkat, különbözőségeinket összefésülni, s olyan találkozások részeseivé válhatunk, melyek ezt a finomabbá válási folyamatot kezdik bennünk támogatni.

A nap első felében közösségépítő témákba tudunk becsatlakozni, a délutáni óráktól fogva látnunk kell milyen húrokat tudunk egymásban megpendíteni, családunkban, közvetlen környezetünkben, miképp vagyunk képesek tölteni, szeretni, egymás intimitását, érzéseit tiszteletben tartani.
Ez viszont értékrendünkben kezd el változásokat beindítani, mert érezzük, tudjuk, mi az amiért érdemes tenni, áldozatokat hozni, mert szívünk s egymás szabadsága csak együtt tud dobogni…Ha összhangban vagyunk érzelmi oldalunkkal, a külvilágban is meg fog erősíteni.

 

Nem könnyű energiák vannak körülöttünk,de így tudjuk erőinket másképp csoportosítani, ami igazán fontos, előtérbe helyezni, s ami lényegtelen, elengedni.

Bár nem kellemes, de amikor lelkünk veszi át a vezetést, egónknak háttérbe kell húzódni.
Ez viszont új lehetőségeket fog idővel megnyitni, mert ha tetszik, ha nem, mi vagyunk a világ kapui, mert általunk, velünk tud együtt emelkedni.
Mi vagyunk a tenger, az életet adó víz.
Ideje e felelősségünkre ráébredni.

Forrás Csom Mari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük