Szeptember 24: A mai nap üzenete – Ápold a kapcsolatodat!

Nemcsak a kertünket, de kapcsolatainkat ápolni kell… Nem elég egymást mellett tudni a másikat, olykor nem kevés energia, hogy másik hibáját, hiányosságát mosolyogva elfogadjuk.

A kapcsolatok ápolására nem igaz a türelem, és a várakozás, naponta tenni kell érte, ahogy a kertet is ellepi a gaz, a gyom, ha nem gondozzuk bizonyos időközönként. Levegőt sem kap a föld, ha nincs lenyírva a fű, vagy nincs felásva a kert,  így, ha az ember sem kap megfelelő figyelmet, odaadást, kapkodhat a levegőért. Hiába, a figyelem hiánya – ha pozitív értelmű – , legnagyobb hajtóerő egy kapcsolatot tekintve, hiszen odaadás a velejárója,s,  a törődés az, ami alappillére egy társas együttélésnek…

 

A mai nap mondanivalója és energetikája: a 6-os szám, ide tartozik a család összetartó energetikája, a féltés- és túlzó féltékenység, kötöttségek elhagyása, mint negatív rossz tulajdonság…. Tehát érdemes szabadságra törekedve építeni a kapcsolatot, vagy családi energiákat.

Lehet a napokban döntést kell hoznunk, ez nem egy kis döntés, nagyobb volumenű dolog, talán kapcsolati téren!

 

A nap üzenete, és hatása:

Ha nem ápolod az emberi és szerelmi kapcsolatodat egy idő után benövi a gaz, amely kilátástalanná teszi a helyzetet, és végkifejletét megpecsételheti a viszonynak… Legyen az munkahely, rokoni, baráti, vagy épp szerelmi szál…..!

 

Ha nem foglalkozol magaddal spirituális tekintetben, könnyen leomolhat minden kapcsolatrendszered mint egy kártyavár…. Ezért nagyon fontos elmélyedni meditáció vagy a jóga világában, hogy még jobban megismerd saját magad, és valóságodat. Reálisan lásd a külvilágot, így reálisan tudsz reagálni a helyzetekre. Ha nem gyakorlod a spritituális energiákat, okkultizmus tudományát, könnyen ‘elveszettnek’ érezheted magad, a kapcsolatodat nem tudod megfelelő módon, higgadtan kezelni. Nem tudsz jó és pozitív döntéseket hozni, hiszen magad sem vagy az.

 

 

Mert igaz a tudásra és ezoterikus dolgokra is, ha nem gyakoroljuk, nem fejlődünk, és ha nem fejlődünk egy helyben toporgunk és ez nem tesz jót: sem a munkánkban, sem a párkapcsolati rendszerünkben. Felbomláshoz, összeomláshoz vezet, ami további negatív folyamatot jelöl, további rossz élethelyzet melegágya lehet….!

 

Ezért érdemes a kapcsolatainkkal foglalkozni, nem engedni ellepje egy-egy negatív energia, beárnyékolja a szerelmet és életünket….

 

 

Akit érdekel párkapcsolati vagy egyéni elemzés, úgy érdeklődhet (infokért), a következő email címen: extra.ezoterika@gmail.com

(3 módszertan alapján végzem, számmisztika, asztrológia, kronobiológia) – Miért érdemes? hogy összefüggésekben lásd a helyzetet és problémát, megoldás kulcsa is te kezedben van, én csak átadom a kulcsot, vagy közösen megfejtük a kódot…. 🙂

 

Forrás Ezoteria Extra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük