Válassz egy Hawaii mintát és tudj meg mindent önmagadról

Egy nemrégiben megjelent online teszt azonosít 9 személyiségtípust. Ez a teszt pedig azon alapul, hogy milyen Hawaii mintát választunk.

 

Válaszd ki a neked tetszőt, és nagyjából levonható lesz a karaktered!

 

 

1.Szeretetteljes:

 

Aki az választotta az harmonikusnak és békeszeretőnek számít. Ösztönösen vagy a figyelem központjában, és mindenkiről megpróbálsz gondoskodni. Nagyon ambiciózus vagy, és látod az életet, mint ajándékot, amit nem akarsz pazarolni.

2.Mély:

 

Aki ezt a mintát választotta az igazán mély és erős karakter. Ez azt is jelenti, hogy könnyen zuhansz letargiába, ha egy dolog nagyon megérint, megvisel. Mindig tisztelettel tekintesz a hozzád közel álló emberekre, hiszen számodra ők a követendő példák.

3.Kimenő:

 

Ez a minta olyan embert képvisel, aki szeretne kibújni a dolgok alól, és nem szeretné, ha idővel az emberek elfelejtenék. Szereti az utazást, a kalandokat, és igényli a szeretetet és a kitüntető figyelmet.

4.Ügyes:

 

Ha ezt a mintát választottad, akkor minden bizonnyal ügyesnek és talpraesettnek tartod magad. Kissé lassú ember vagy, de kritikusan és logikusan gondolkozol. Szeretsz mindent teljes gőzzel végigcsinálni.

5.Igazságos:

 

Ez a minta igazságosságról árulkodik. Ez az idealistákat képviseli, akiknek a normái folyamatosan változóak. Ha ezt választottad, akkor bizonyára dinamikus ember vagy, aki minden napra megpróbál valami újat kitalálni. Téged mindig más emberek inspirálnak.

6.Rettenthetetlen:

 

Ha ezt választottad, akkor te egy félelmet nem ismerő magabiztos személyiség vagy. Célorientált vagy, külön tudod választani a munkát és a magánéletet. Soha nem volt gondod az önbecsüléssel szeretsz vásárolni, és amennyire lehetséges, szeretnél irányítani.

7.Modern:

 

A hetedik minta olyan embert képvisel, aki modern és intelligens. Te egy figyelemreméltó személyiség vagy, aki általában a társaság mozgatórugója. Bár akik nem igazán ismernek, képtelenek rólad véleményt mondani, mert nem tudnak hova tenni. Magabiztos, kissé távolságtartó, hűvös karakter vagy.

8.Etikus:

 

Ez a minta azt mutatja, hogy egyszerűen jó ember vagy. Mindig tartod a magas színvonalat, és nem szeretsz dicsekedni. Ismered saját értékeidet és elveidet, amelyeket soha nem adnál fel, bármi is történjék.

9.Nyugodt:

 

A kilencedik minta nyugalomról ad tanúbizonyságot. Az az ember választja ezt, aki semleges hangulatúnak tekinthető. Imádod ha mások dicsérik a munkádat, és elismernek. A jó és rossz dolgokat ugyanúgy tudod kezelni, az életedet mindig helyes útra tereled.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük