14 Brutális igazság Skorpióról – egy Skorpió tollából

Igazán Nincs értelme megfejteni egy skorpiót!

 

Igaz történet: egyszer zöldteát ittam egy teázóban, amikor egy nő – akivel korábban soha nem találkoztam odajött hozzám azt mondta, “Te skorpió vagy? “Ti szörnyű emberek vagytok.”

 

Legfőképpen igaza volt: skorpió vagyok és én szörnyű ember vagyok….

Elmondom, hogy miért?

A skorpiókról az a hír járja ők a legvonzóbb a csillagjegyek közül.

Szilárd jegy vagyunk amit a Mars-Plutó urall, személyiség uralkodni.

Legyünk bármennyire is fantasztikusak a skorpióval randevúzni nem mindig könnyű csak kérdezz meg valakit, aki már átélt hasonlót…

Hogy ha randevúztál egy skorpióval akkor valószínű veled ezek megtörténtek, ha tervezed hogy egy skorpióval randizol ne mond azt nem figyelmeztettünk előre…

 

 1. A skorpió vonzóbb mint bárki más, akivel valaha találkoztál, ne próbálj ellenállni, mert nem tudsz.
 2. Skorpiók mindig dominálnak és mindig irányítani akarnak. Esetleg eljátssza ezt a szerepet – nem ő vezető – de utána megfelelő pillanatban lecsap és vezetővé válik.
 3. Skorpió győztes-alkat. Oly módon kitartóak, fáradhatatlanok, néha manipulatívak és erősebbek bárkinél. Legyen célod, hogy csapatodba tartozzunk mert akkor a csapatod biztosan nyerni fog.
 4. Titokzatosak és rejtélyes, ez azért van mert nem akarnak kitárulkozni. Nem akarják a mindennapi dolgaikba a világot a közvéleményt belevonni. Ez kétszeresen igaz amikor egy skorpióval randevúzol. Ha a partnered titokzatoskodik, nincs nyilvánosság előtt, akkor bizontosággal állítható hogy egy skorpióról van szó. Ne kíváncsiskodj utána!
 5. Skorpiók szeretnek tisztán látni a partnerükkel kapcsolatban.
 6. Természetünkből adódva szeretjük a titokzatosságot, kiváló elemző és kutatóképességgel rendelkezünk. Avass be minket, más különben ferde szemmel fogunk rád nézni és kíváncsiskodni fogunk vajon mi az ami rejtekedsz?
 7. Vonzódunk a belső mélységekhez, rejtélyes dolgok, minden ami krimi abban otthon érezzük magunkat. A Sötét, mélységes dolgok lenyügőznek. Híresek arról a skorpiók hogy érdekli őket okkultizmus és halállal kapcsolatos dolgok. (újjászületés, előző élet….)
 8. Skorpiók sötétség és okkultizmus iránti vonzalma határtalan. A humorérzékük szellemi energiájuk kimagasló. Ne ennek alapján ítélkezz rólunk, hanem örülj annak hogy rettenes dolgokban megtaláljuk a humort mert ettől sokkal könnyebbé válik az élet.
 9. Tudod, mindenki szereti azt mondani nem érdekli mások véleménye? Skorpiók valóban ilyenek, hogy nem érdekli mások véleménye.
 10. A skorpiók rettentően őszinték, ne kérdezz minket meg arról hogy az a ruha rajtad van kövérít e téged, hacsak nem az igazságot akarod hallani.
 11. Spirituális beállítottságúak, képesek megjósolni a jövőt, és tudják azt mire gondolsz. Köszönhetik a megfigyelőképességüknek és éles memóriájuknak. Fogadd el, de ne várd ezt tőlük, hogy ezekkel a képességekkel, olcsó trükkel jöjjenek elő.
 12. Hűségesek és védelmezőek – rendkívül módon. Ha mesélsz nekünk valakiről aki meglökött a mentrón, vagy a munkahelyeden átvert, vagy kisiskolás korodban bántott, számíthatsz skorpióra, megtaláljuk azt aki bántalmazott és ítéletet veszünk rajta.
 13. Leleményesek vagyunk, és diszkrétek. Képesek vagyunk titkot tartani.  Hogyha valaha arra van szükséged  meglepetés bulit kell rendezni hívj fel olyan embert okt. vége és november harmadik hete között született, azaz skorpiót. Nemcsak rendkívül segítőkész lesz bármiről is legyen szó, hanem ítélkezés nélkül megtartják az információt és nem beszélnek róla senkinek.
 14. Skorpiók beépített füllentő-detektorral rendelkeznek. Skorpióknak elképesztő memóriájuk van és érzékük ahhoz ráérezzenek az igaszágra. Megérzésük kifinomult. Legjobb az, ha nem próbálsz nekik hazudni. Ellenkező esetben feldühed őket, amit hidd el meg fogsz bánni.
 15. Bosszuálló és ravasz negatív aspektusban, nincs lelkiismeretfurdalásuk ha el akarnak pusztítani téged. Negatív értelemben birtokló és gyilkosan féltékeny…. 🙂

Ha skorpió vagy, magadra ismertél? 😀

 

erdeti anyag: http://www.yourtango.com/

További érdekes hírek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás

Minden jog fenntartva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.