2018-as év előrejelzése dióhéjban

A 2018-as év a 2 – es energiáját képviseli – de ha szétválasztjuk két 11-ből áll – ez pedig nem más uránusz energia.

Mit is jelent mindez?

Maga a 2-es szám: érzelem, befogadás, nőiség – és a párkapcsolat száma. Tehát ezek a témák lesznek az év főszereplői.

De miből is tevődik össze? 11-dupla egyes mesterszám, és személyiség – ego száma is duplán, tehát ezen kell dolgozzunk, akkor tudjuk 100%osan megélni a női, befogadó érzelmeket. A lélek és érzelemé lesz a főszerep. Ezen túlmutatva a szülői szerepnek is hangsúlya lesz, mivel anya és apa száma is a 2-es.

Tarotban nézva főpapnő a mély megérzések, a meditáció ami idetartozó fogalmak. Ezeknek a fejlesztése, tanulása ajánlott.

Összességben, hirtelen fordulatok – érzelmekben, párkapcsolatokban könnyen megeshetnek. De első látásra megigéző szerelem is eljöhet. De akinek gyermeke van, szülői szerepben megméretésre kerülhet.

2-es szám:  SEGÍTŐ, mottója: ÉN ÉRZEM!

A hozzá kapcsolható bolygó a Hold, az érzelmi ÉN, a Lélek, a pszihés működés, a gondoskodás, a szeretetigény, befogadás, befolyásolhatóság, a bennünk élő örök gyermek szimbóluma. Az ösztönös érzelmek tartoznak hozzá.

  • Hold a bolygója
  • Rák a jegye
  • Hétfő a napja
  • Ezüst, fehér a színe

 

Elég élmény- és eseménydús év elé nézzünk… De ne felejtkezzünk meg, még tart 2017-es év ami új kezdetek, lezárások utáni újrakezdések energiáját képviselte (Az 1-es szám: A Napot jelképezi, ő az első, a kezdet, az összes szám alapja.), attól is függ a 2018-as év, hogy mennyire volt hatékony, és fejlődésben gazdag az 1-es év – még van 2-3 hónap behozni az elmaradásokat….! 🙂

 

Szeretettel – Ezoteria Extra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.