Connect with us

Csillagfény üzenet

A 12 csillagjegy karmikus küldetése

ezoteria

A 12 csillagjegy karmikus küldetése

Vízöntő

Feladatod a saját és mások életének a megkönnyítése, valamilyen új technikai vívmány bevezetése, megismertetése által. Nagyon jó a meggyőző készséged, ezt használd arra, hogy segíts másokon. Számodra a legmegfelelőbb munkahely bármilyen cégnél a költséghatékonysági osztályon lenne. Gyorsan megtalálod azokat a pontokat, ahol spórolni lehet, de úgy, hogy ezáltal növeled a munkafolyamatok hatékonyságát.

Halak

Karmikus feladatod az információ átadás. Te egy közvetítő vagy, ezért a legmegfelelőbb hely számodra egy olyan médium, ahol tömegeket szólíthatsz meg. Ez a küldetés nagy felelősséggel is jár. Nem mindegy, hogy mit közvetítesz, mire használod a tehetséged. Ezoterikus információk terjesztése lenne az elsődleges feladatod. Ne élj vissza a tehetségeddel, és ne használd mások átverésére, mert ezzel új negatív karmát teremtesz magadnak, amelytől nagyon nehéz megszabadulni!

Kos

Nehezen fejted meg, hogy mi a dolgod, feladatod a Földön, de ha egyszer rájössz, akkor kő kövön nem marad, ugyanis mindenen átcsörtetsz a célod megvalósítása érdekében. Feladatod, hogy felhívd mindenki figyelmét az egészséges életmód fontosságára, a helyes táplálkozás és mozgás összhangjára. Előbb Neked kell megtapasztalnod és megélned a csodálatos harmóniát, amelyet a helyes étrend és mozgás kombinációja nyújt, majd ezt a tapasztalatot másokkal is meg kell osztanod.

Bika

Feladatod megélni az igazi családhoz tartozást. A teljes és kerek családot, a családi összetartozást és összetartást. Olyan párt kell választanod, aki mellett valóban érvényes a templomban elmormolt holtomiglan-holtodiglan. Segítened kell a családtagjaidat és elfogadnod az Ő segítségüket. Ha nem szívleled őket, akkor meg kell tanulnod együtt élni velük, mert a családi, vér szerinti kötelékek megerősítése az egyik feladatod az életben.

Ikrek

Mindig is volt benned egy kettősség, a játékos, pajkos, humoros éned és a hirtelen dühbe guruló, indulatból cselekvő. Feladatod ezt a kettőt valahogy egymáshoz szelídíteni és legyőzni az indulatos, hirtelen haragú önmagad. Ez nem a valódi éned, ezért nem lesz nehéz felülkerekedned rajta. Valahányszor felülkerekedik, számolj el 5-től 1-ig és hívd vissza a valódi éned.

Rák

Legyen az a munkád, ami a hobbid. Keveseknek adatik meg, hogy a munkahelyükön azt végezzék, amivel a szabadidejükben is legszívesebben foglalkoznak. Hozd össze, hogy ez Neked sikerüljön, mert a jó kedvvel végzett munkánál még a jól fizető munka sem jobb! Ha ügyes vagy, ez a munka sok pénzt is hozhat a konyhára. Nem tudod, mi lehet az ideális állás számodra?

Oroszlán

Engedj mást is szóhoz jutni. Ez a karmikus feladatod mottója. Szeretsz beszélni és szereted, ha oda is figyelnek arra, amit mondasz. Tanulj meg Te is figyelni, anélkül, hogy közbeszólsz. Nehéz feladat lesz, de megtudod csinálni. A beszélgetés soha nem öncélú, legyenek a beszélgetéseid valóságos párbeszédek és nem pedig monológok.

Szűz

Karmikus küldetésed elengedni azt, hogy „ akarom” .  Mindent görcsösen akarsz és ezért küzdesz, és a legtöbbször el is éred az általad kitűzött célt. Ami csak azért baj, mert nem mindig a karmikus úton haladsz, és nem mindig a karmikus küldetéseddel megegyező célokat tűzöl ki magad elé. Fontos, hogy néha engedd, hogy csak úgy történjenek a dogok és ne akarj görcsösen semmit. Gondolj arra, hogy legyen úgy, ahogy lesz, mert úgy akarod, ahogy lesz és nem úgy lesz, ahogy Te akarod!

Mérleg

Feladatod a szépség és a harmónia megteremtése az élet minden területén. Nagy hatással vagy másokra, ezért olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amely kifejezi a szépérzéked, harmóniát közvetít. Keress az önkifejezésre egy olyan művészeti ágat, ami a legközelebb áll hozzád és alkoss valami szépet, valami maradandót, ami megszépítheti valaki otthonát és életét.

Skorpió

Lendületes egyéniségednek nehéz azt mondani, hogy ülj le és pihenj. Pedig ez a feladatod, állj meg, lassíts, ne rohanj, pihenj és meditálj. Meditálj minél többet, mert olyan sugallatok, gondolatok jönnek meditáció közben, amelyek megváltoztatják az életszemléleted, és a világról alkotott képedet alapjaiban rengetik meg!

Nyilas

Megújuló energiaforrások, szelektív hulladékgyűjtés és környezettudatosság. Ezt a három feladatot kell karmikus küldetésed zászlajára tűznöd, hirdetned és elfogadtatnod az emberekkel. Nem könnyű feladatot kaptál, hiszen az emberek többsége a mában él és egyáltalán nem törődik a bolygó jövőjével. Környezettudatosan kell élned és példamutató magatartásra nevelned másokat is, felhívnod a figyelmet arra, amire sajnos kevesen figyelnek.

Bak

Neked sok pénzt kell keresned, és ennek jelentős részét jótékony célokra fordítani. Ha bármilyen kevés pénzed van, de elkezdesz másokon segíteni, ami a karmikus feladatod, a sors rögtön működésbe léptet egy gépezetet, ami mindig biztosít alapot az adakozáshoz. Hirtelen nagy nyereményeid lesznek, pályázatokat nyersz és jó üzleteket kötsz. A befektetéseid megtérülnek. Ha abbahagyod az adakozást és a pénz jelentős részét saját céljaidra használod fel, az anyagi források elapadnak és eladósodhatsz!

A karmikus küldetésünket komolyan kell vennünk! Mind fontos feladattal születünk meg, és ha tudjuk, mi ez a feladat pontosan, akkor mielőbb teljesíteni tudjuk, és ezáltal életünk telessé válik. Elérjük a harmóniát, a boldogságot és minden életterületen a legjobbakat tapasztaljuk!  

A 12 csillagjegy karmikus küldetése

forrás http://www.asztro-show.hu/a-12-csillagjegy-karmikus-kuldetese?utm_source=facebook1&utm_medium=asztroshow12csillagjegykarmikuskuldetes&utm_campaign=asztroshow12csillagjegykarmikuskuldetes/

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X