Családi karmák

Véleményem szerint szükséges az egészséges határok kijelölése családtagjainkkal. Erre azért van szükség, hogy ne cipeljük magunkkal a problémáikat az úton.

Mindannyiunk családjában élnek olyan emberek, akiknek sorsával nem szeretnénk azonosulni.
Hiába tartozunk egy családhoz, önálló emberi lények vagyunk, más karmikus feladatokkal.

Minden embernek saját megoldandó feladatai a legnagyobbak.
Nem szabad sajnálatból vagy együttérzésből megoldani a másik ember problémáját, mert elvesszük a fejlődésének a lehetőségét. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne segíts ha kéri, de ne azonosulj vele, ne cipeld a hátadon. Ne idegeskedj helyette, ne tekintsd a feladatát a sajátodnak. Ő azért kapta, mert képes rá, hogy megoldja.
Nem kell bűntudatot érezned, ha Te boldog vagy. Nem kell magadra venned az Ő gondjaikat ahhoz, hogy kimutasd a szereteted.
Ne engedj a lelki zsarolásnak. Te nem attól vagy jó ember, ha mindenben együtt érzel, hanem attól, ha jó példát mutatsz, ha mersz boldog lenni.
A problémáik miatt senkit nem kell megítélnünk, de ne engedd, hogy dróton rángassanak. Érezd jól magad, s talán előbb-utóbb kedvet kapnak ahhoz, hogy ők is megoldják életüket és boldogok legyenek.

Érdemes időt szánni ennek tisztázására. Elmondhatod, hogy nagyon szereted Őt, és elfogadod a döntését, de azonosulsz többé a problémáival. Nem vagy partner a kesergésben, a függőségeiben és semmi olyan dologban, ami megcsapolja energiaszinted. Ugyanakkor biztosíts őt arról, hogy Te elfogadod őt. S meglátod, ennek hatására még változásra is készteted majd.
Tudatosíts magadban, hogy jogod van a saját életedet élni, és a saját feladataid megoldani. A családtagjaidnak is joguk van ahhoz, hogy a s

Forrás http://elozoeletek.blogspot.hu/

További érdekes cikkek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.