Mihály arkangyal üzenete: Váratlan helyzetek időszaka!

Mihály arkangyal üzenete: Váratlan helyzetek időszaka!

Mihály arkangyal többek között arra figyelmeztet, hogy figyelj az álmaidra, mert a következő időszakban figyelmeztető jelet kaphatsz, miközben alszol.

 

A váratlan helyzetekre csakis akkor tudsz felkészülni, ha kéred Mihály arkangyal segítségét. Ő felhívja majd a figyelmed a veszélyekre és a buktatókra.

Mihály arkangyal arra kér, ne engedj magadhoz közel senkit az elkövetkező napokban, mert sajnos rengeteg átverés, csalódás van a levegőben. Ha valaki most hirtelen barátkozni szeretne veled, légy gyanakvó és várj ezzel a barátsággal.

Ha igazán a barátod akar lenni, akkor elfogadja az átmenti elutasítást és örülni fog, ha majd október végén jelentkezel.

Figyelj az értékeidre, mert megnő a lopások, rablások száma a következő időszakban. Mindig legyen tartalék pénzed máshol is, ne csak a lakásban, és ne egy helyen tartsd az összes pénzed.

Lehet, hogy egy barátod pénzt kér tőled a következő néhány napban. Ha így történne, akkor segíts neki. Ez a segítség lesz a barátságotok igazi próbája. Amit most adsz, a sors tízszeresen adja neked vissza!

Figyelj, kinek mit mondasz, mert egy olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amikor összeérnek a pletykaságok és azzal kell szembesülnöd, hogy mindenki megtudja, miket mondtál a háta mögött. Igyekezz mindenkiről jót mondani, különben elég kínos helyzetbe kerülhetsz!
Mihály arkangyal szerint, ebben a hónapban, egy olyan váratlan helyzet is adódhat, amikor valakit újra kell élesztened. Nézz meg ebben a témában néhány videót és olvass utána, hogy tudd, mit kell tenned!

forrás http://astro24h.hu/mihaly-akangyal-uzenete-varatlan-helyzetek-idoszaka

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X