Október 21-23-ig: Belső lényünk temploma!

Megérkezett a következő három nap prognózisa (szombattól – hétfőig, 21-22-23.)

Hatás:

Szombat

Mások békéjében, elégedettségében fontos szerepet kaphatunk, mert mindenkihez lehet kedves szavunk, gesztusunk, egyensúlyhelyzeteket teremtve, melyben lehetőséget adhatunk az együttműködésre, kapcsolataink mélyítésére, egymás megismerésére, megértésére.
A Mérlegben lévő bolygó magunkkal épp úgy tanít kapcsolódni, mint mások elvárásaira, igényeire figyelni, miközben szavainkkal, tetteinkkel élő mintaként tudunk hatni, s egy régóta tartó érési folyamatot ezzel gyorsítani.
Most tanulunk kölcsönösséget, úgy fókuszálva erőinket, hogy képessé váljunk a diplomáciára, a nyitottságra, az elfogadásra, mert ez a megoldás bármilyen kapcsolati, társadalmi ellentétre, válságra.

Vasárnap

A Skorpió Hold fontos álmokat hozhat, idézve kapcsolati, elengedéssel összefüggő problémáinkat, így kívül belül, mozgós, intenzív napnak nézünk elébe, melyben megszülethet egy utazás, irány, vagy kirándulás terve, de lehet hogy költözés érik fejünkben, vagy intenzívebbé válunk mozgásigényünkben.
Mivel a Hold a Szaturnusszal együtt áll a Skorpióban, ha még ezen a napon nem is éri el, de marad szaturnuszi energiában, érzékelésünk most élesebb, tudatunk pedig készül a változás befogadására.
A testi gyakorlás, a futás, a torna, jó megoldás lehet állapotunkra, de szellemileg is nyitottabbá válunk, így energiánkkal könnyebb hatnunk, helyzeteken, embereken változtatnunk.

Hétfő

A merkúri energia megfelelési kényszereinket oldja, s szabadságunk, egyensúlyunk igényét közelebb hozza, külső és belső világunk kiegyenlítésének lehetőségét adva, Most eldönthetjük lelkünk diktálta valóságunkban szeretnénk – e lenni, vagy mások elvárását akarjuk magunkénak érezni. Ne feledjük itt most a legfontosabb lazulni, s megtanulni belső igényeinkre, lélekhangjainkra figyelni.

Gondoljuk át, hogy tudunk úgy együtt lenni, hogy közben benső lényünk templomát tudjuk a másikban idézni, mert nem kell, nem szabad alább adni.
Tanuljuk, miképp tudjuk a legszebbet, a legtöbbet, a számunkra legfontosabbat egymással megosztani.

Szeretettel Csom Mari

 

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X