Számold ki a sorsfordító dátumodat!

A sorsfordító dátum a számmisztika szerint egy vagy több olyan időszak, amikor életünkben központosított esemény sorozatok mennek végbe. Ilyen lehet például egy házasság vagy válás, munkahelyváltás vagy költözés, de még sorolhatnám. Ezek olyan életesemények, melyek hatással vannak életünk eddigi menetére, s utána, mintha egy folyót új mederbe helyeznénk, egészen megváltoznak a mindennapok. 

 

A számmisztika segítségével végezhetünk olyan elemzést, mely segít felkészülni ezekre a bizonyos sorsfordító dátumokra. Az alábbiakban adok néhány támpontot, hogyan is számíthatod ki saját magad, ezeket a periódusokat.

A névszám kiszámítása nagyon egyszerű. Add össze hozzá születési időd minden egyes számjegyének számait. Nézzünk erre egy példát:

Anita 1983. 03. 18.-án született. Az ő névszámát így számoljuk ki: 1+9+8+3+3+1+8=33

Ezt tovább adjuk össze tehát 3+3=6

Anita névszáma tehát a 6-os!

Nézzük meg a kiemelkedő évek számait!

A kiemelkedő évek általában a 7-es 9-es és 11-es évek a számmisztikában. Ezeket az éveket akkor éljük meg, amikor a jelen év dátumának számjegyeit és a személyes névszámunkat összeadva, ezt a számot kapjuk. Bonyolultabbnak hangzik, mint amilyen, úgyhogy nézzünk erre is egy példát.

Anita névszáma a 6-os. Most 2015-öt írunk, mely számjegyek összege 2+1+5=8

Ezt a két számot tehát szintén összeadjuk, amíg egyjegyű nem lesz az összeg, vagy pont 11.

6+8=14 azaz 1+4=5 Anitának most az ötödik sorséve van, 2017-ben lesz neki egy kiemelkedő éve!

Sorsfordító év és dátum az, amikor például a hetedik hetes évünk közeleg, vagy a kilencedik kilences. Ugyanakkor arra is szükség van, hogy bizonyos napok is egybe essenek, tehát a hónapok és napok összege is 7-es, 9-es vagy 11-es legyen. (Lehet 1-es is, attól függően, hogy melyik számmisztikus, melyik számítási módszert követi.)

Végső következtetés!

Az eredményt mindenki megpróbálhatja maga kiszámolni, de ha úgy érzed, hogy számodra közeleg egy sorsfordító dátum, érdemes kikérned egy szakember elemzését, hogy mivel is állsz majd szemben! Ezt csak is egy részletesebb számmisztikai elemzés mutathatja meg, hiszen minden személyes év más, és minden éppen jelenben zajló esztendő is más energiákat hordoz. Meglehet számodra a szerelem éve jön, vagy éppen a szerencséé, de az sem kizárt, hogy az elengedés. Bárhogy is legyen, minden sorsfordító dátumnak megvan a maga tanulsága és szépsége, melyre kellő felkészültséggel Te magad is ráláthatsz és megélhetsz.

forrás http://www.asztro-show.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.