Változz az angyalok és a pegazusok segítségével

Változz az angyalok és a pegazusok segítségével

Változz az angyalok és a pegazusok segítségével, mert ha lezárul egy korszak, el kell fogadnunk és fel kell készülnünk az új befogadására.

 

Az élet egy örökösen változó folyam, így az állandóság csupán illúzió: a VÁLTOZÁS elkerülhetetlen. Változnak az emberek, munkahelyek, a csillagok, de még az évszakok is változnak.

Az IstenNő úgy alkotott meg bennünket, hogy szükségünk legyen a változásra, de sokan elutasítják ezt. Ragaszkodnak a régihez, mert az kényelmes, megszokott. Ha nem figyelünk oda, akkor megrekedünk, és nem növekszünk, nem terjeszkedünk, nem használjuk ki belső potenciálunkat.

 

Az Élet márpedig változik, akár tetszik, akár nem

Az istenNő nem akarja, hogy megrekedjünk. Néha az, ami ellen harcolunk, az, ami szerintünk megpróbál lenyomni bennünket, az valójában Isten keze, amivel új szintre akar emelni. Az IstenNő úgy dolgozik, hogy kizökkent bennünket a megszokott helyzetekből és olyan helyzetekbe hoz, amelyben terjeszkedésre késztet bennünket. Olyan helyzetekbe, hogy használjuk hitünket.

Kérd az angyalok segítségét a változások sikerességéhez és kérd az Égiektől a pegazusodat, hogy elvigyen a hátán!

Talán nem szeretjük, talán kényelmetlen, de az IstenNő annyira szeret bennünket, hogy sosem hagy magunkra bennünket. És ahogy az IstenNő néha természetfölötti ajtók kinyitására képes, néha képes ajtók bezárására is.

Ezért kérd az angyalok segítségét és  lovagold meg a pegazusodat, ami azért van, hogy hordozzon téged!

Vegyük észre, hogy semmi sem véletlenül történik. Az IstenNő utat, irányt mutat. Meg kell engednünk a változásokat. Ne a negatív oldalról közelítsd a változást, arra számítva, hogy az eredménye rossz lesz. Talán a felszínen negatív, de emlékezz rá, hogy Isten nem engedné meg, ha nem lenne vele valami szándéka. Arra használja, hogy kiterjesszen és valami módon egy új dimenzióba emeljen.

Forrás http://aureion.hu/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

 

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X