Mi a feladatod NOVEMBERBEN – a csillagjegyed szerint!

A NOVEMBERI hónap a csillagjegyek feladatait elnézve nem lesz egy könnyű időszak. Útmutatást adunk a csillagjegyetek alapján, mi az, amit el kell végezz ebben a hónapban, mi az életfeladatod ezen időszakra, hogy ebből a kevésbé szerencsés hónapból is kihozhasd a maximumot!

A Kosoknak és a Nyilasoknak ebben a hónapban a csillagjegyük alapján egy olyan embert kellene felkarolniuk, akár csak lelki segítséggel, aki a közvetlen környezetükben él, és most nagy segítségre lenne szüksége! Ne aggódj, ha Kos vagy Nyilas csillagjegyű vagy, többszörösen kapod majd vissza a segítséget!

 

A Bika és Vízöntő csillagjegyeknek mindössze arra kell figyelniük ebben a hónapban, hogy ne legyenek nyersek és türelmetlenek a szeretteikkel, mert ebben az időszakban nagyon meg tudnak bántani olyan személyt is akár, aki nagyon közel áll a szívükhöz!

Az Ikrek és a Bak csillagjegyek ebben a hónapban meg tudják teremteni azt a kimaradt pénzbevételt, ami miatt az elmúlt hónapokban nélkülözniük kellett, önhibájukon kívül. Ez a hónap nekik a legalkalmasabb arra, hogy nagyobb összeghez juthassanak hozzá, ezt ki kell használni ezen csillagjegyben születetteknek!

A Rák és Oroszlán csillagjegyeknek arra kell figyelniük a novemberi hónapban, hogy elkerüljék azt a rengeteg negativitást, melyet a közvetlen környezetüktől kapnak ebben az időszakban. Hosszabb távon ez a rossz energiamennyiség betegséget is okozhat! Tehát, ha Rák vagy Oroszlán csillagjegyűek vagytok, kérjetek tisztítást a legjobb tanácsadóinktól!

Ha a csillagjegyed Szűz vagy Skorpió, neked ebben a hónapban a szerelmed megtartására kell koncentrálnod, hiszen egy hűséges társ az egyik legjobb dolog, amely az életedben történhet veled! Tegyél most te a társad kedvére, hogy érezze azt, hogy valóban fontos neked, lepd meg olyan dolgokkal, programokkal, amire nem számít, de te tudod, hogy örömet okoz a számára!

Amennyiben Mérleg vagy Halak csillagjegyben születtél, ez a hónap tele lesz buktatókkal a számodra. Csak és kizárólag olyan dologba kezdj bele, amelyben nincsen rizikó, most nem éri meg kockáztatni, arra lesz bőven még idő az évben. A környezeteddel is légy egy kicsit alázatosabb, nehogy egy nagyobb afférban legyen részed!

Forrás http://astro24h.hu/

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X