2018-as év próbára teszi az erőnket!

Craig Hamilton-Parker tisztánlátó, médium. Képes arra, hogy előre meglássa a jövőt, azt, hogy mi is vár az emberiségre. Számos korábbi jóslata bejött, most pedig azt is elmondta milyen lesz a 2018-as év. A jövő próbára teszi majd az erőnket.

 
Nagyon kemény lesz a 2018-as év – Próbára teszi az erőnket

Parker abban különbözik a többi médiumtól, hogy neki számos jóslata igazzá vált és amit előre jelzett, meg is történt.

Megjósolta péládul Anglia kiválási szándékát az EU-ból és azt is, hogy Trumpot elnökké választják majd. Előre látta, hogy az USA 2017 nyarán súlyos szárazsággal küzd majd, míg Európát árvíz sújtja. Számos jóslata beigazolódott földrengésekről, vulkán kitörésekről is. Így év végén pedig már a 2018-as látomásait osztotta meg a világgal. Mint mondja:

Nagyon kemény lesz a 2018-as év. Próbára teszi az erőnket…

Rengeteg súlyos természeti csapás vár jövőre az emberiségre.

A környezet a lista tetején van, mert úgy érzem, hogy 2018-ban soha nem látott földrengések, vulkánkitörések és szélsőséges időjárás jelenik majd meg. Már évek óta azt mondom, hogy számíthatunk erre – nem csak a globális felmelegedés miatt, hanem a Nap nagyobb aktivitása miatt is. Szörnyű hurrikánokat láttunk, de úgy érzem, 2018-ban lesz ez még rosszabb is…

Parker szerint a 2018-as évben általánosságban növekedni fog a szeizmikus tevékenység világszerte és olyan váratlan helyeken is katasztrófát okoz majd, amelyek már évezredek óta mentesek voltak a földrengéstől.

Vad tüzek fognak tombolni Kaliforniában és Ausztráliában.  Súlyos árvíz sújtja jövőre Indiát, Kínát. Rekord erejű, méretű hurrikánok várhatóak a Karib-térségben.

Az emberiség nem tiszteli a természetet, folyamatosan árt neki, pusztítja…És 2018 lesz az az év, amikor a világ minden táján visszavág majd a természet ereje. Mindent meg fog bosszulni, amit csak eddig el kellett szenvednie az emberiség által.

A Vezúv kitörése és Nápoly evakuálása is be fog következni.

2018-ra egy súlyos és világméretű járványt is jósol, a sok halálos áldozattal járó influenza minden országot sújtja majd.

Mint mondja:

Nem kizárt, hogy biológiai fegyvert vetnek be, ez a járvány ennek lesz a következménye.

A terrorizmus tovább folytatódik, még súlyosabb formában.

 A terroristák levegőben terjedő, kémiai fegyveres gáztámadást indítanak drónok segítségével, ami  több európai főváros ér majd el, elsősorban  London és/vagy Berlin van a legnagyobb veszélyben.

De forgalmas autópályákon is terveznek több robbantásos merényletet.

Nehéz lesz a jövő év gazdasági szempontból is. Sok márkanév nehéz helyzetbe kerül majd, nagy cégek mondanak csődöt, több bank is megszűnik.

Parker azt is elmondta, hogy ez a sok katasztrófa  felnyitja majd az emberek szemét

A legjobb módja a gonosz elleni küzdelemnek a kitartás és az, hogy rendületlenül hiszünk a jóban. Ez energikus hatást gyakorol a való világra. Együtt küzd a világ a terroristákkal, a mohó üzletemberekkel és a perverz papokkal, akik arra kell inspirálják a világot, hogy abszolút ellentétben éljünk velük.

Amikor látjuk az olyan undorító dolgokat, amiket csinálnak, ki kell mennünk a világba, és kedvességet kell mutatnunk.

Nagy energiát teremthetünk, ha aktívan és rendszeresen kedvesek vagyunk és mindennapi életünkben pedig könyörületesek. A tudatosan jóindulatú cselekedetekkel rendkívül hatalmas energiákat szabadítunk fel és megváltoztathatjuk ezáltal a világot. 

Forrás https://zarojel.hu/

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X