December 9-12-ig tartó időszak (szombattól – keddig) prognózisa: Életigenlés tüze újra fellobban…

A következő 4 nap előrejelzése – asztrológia szempontból:

 

Hatás:

Szombat

 

A hajnal fontos álmokat, információkat adhat, tudati megújulásunk segítőjeként, mivel a Ketu hatása alatt lévő bolygók egyaránt arra emlékeztetnek, mi az a tudatállapot, amit már szeretnénk letenni, s miképp tudunk az újhoz, a magasabb szintűhöz kapcsolódni, ezért épp úgy mesélhet az éj problémáink gyökereiről, mint jövővel kapcsolatos irányunkról, lehetőségeinkről.
A Tűz energia melynek első 13fok 20 percét a Ketu uralja, s melyben most a Hold/Oroszlán/, a Merkúr, Szaturnusz,/Nyilas/, és a retrográd Uránusz,/Kos/, egymással trikona pozicióban van. Felelősségünket magunkkal, önvalónkkal való kapcsolatunkra fókuszálja, múltunkból hozott karmikus tudati, apai blokkjainkra, mely az Uránuszi tudatosság erejével tud csak változni, így bármilyen külső tényező is zavar be, belső hangunkat már nem tudja zavarni…

Az öröm, a boldogság megélésének képessége e nap ajándékai, melyek a múlttól, a jövőtől függetlenül, a jelenben tartanak, magunk tiszteletére, elfogadására tanítanak, s a legnagyobb kincs ezt másokkal megosztani. Az életigenlés tüze újra fel tud lobbanni…

Vasárnap

 

A család, az érzelmi gyökerekből fakadő erő, mely mélyülhet, erősödhet, mert jobban érezzük hogyan tudunk közösségünk részévé válni, s tehetségünkkel egymást szolgálni.
A Mars nakshatraváltása arról mesél, / Rahu hatás,/ hogy meg kell tanulnunk a szeretet magasabb szintjén együtt működni, szociális érzékünket fejleszteni, így ebben a periódusban a közösségi feladatok fontossága, hatása, képes sokszorozódni…

Késő éjjel a Merkúr jegyváltása, mélyen lévő tudatalatti változástól való félelmünkhöz kötödő élményeket segít felszínre kerülni, mely álmainkban tudnak megjelenni, így gyógyítani.

Hétfő

 

A Hastába kerülő Hold érzelmi feladatainkra segít fókuszálni, miközben jövőképünk is ennek következményeként kezd alakulni, láthatjuk hová tartozunk szívünkben, miért is dolgozunk, s az úton amin elindultunk, hová is tartunk….
Most fontos védelmet erőt adhatunk, s adhatnak a szeretteink, vagyis a Családunk!

Kedd

 

Tanuljuk miképp kell magunkért kiállni, szavainkat nem kardként, hanem tanításként használni, mert nem kell a világot jobban lángba borítani, az embereket meg kell tanítani, hogyan kell szavainkkal egymás szívében virágokat, fákat ültetni, hogy tanulják a békét a csendet elfogadni, s így tudatukba az együttműködés, az egyensúly, s nem a háború magját ültetni.

A retrográd Merkúr kapcsolódása a Nappal olyan helyzeteket takar, ahol manipulatív hatásokat tudunk újra tudatosítani, s szabad akaratunk eldönteni, akarunk e másképp élni, érezni, gondolkozni. Ez segít eldönteni, mi és ki az, akit közel akarunk engedni, mert ami destruktív, annak hatását már nem fogjuk beengedni… Így lehet környezetünket gyomlálgatni, s mint egy kertet egyre termékenyebbé, csodálatosabbá varázsolni! Ezt tudjuk Magunknak és Másoknak, valamint a Földanyának ajándékozni.

Szeretettel Csom Mari

 

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X