EZ A 4 CSILLAGJEGY SOHA NEM FOG MEGCSALNI! NAGYON ÖRÜLHETSZ HA A PÁROD, FÉRJED KÖZTÜK VAN! EZEKBŐL A CSILLAGJEGYEKBŐL ÉRDEMES PÁRT VÁLASZTANI

Ez a 4 csillagjegy biztosan nem fog megcsalni soha!

 

Léteznek olyan emberek, akik igazán hűséges típusok az egész életükben és, ha egyszer megszeretnek valakit, akkor bizony kitartanak mellette, ezt írták meg nekik a csillagok!
Nagyon hűséges ez a 4 csillagjegy nagyon hűséges típus, a megcsalásra nem hajlamos.

 

Bika (április 20-május 20)

 

Kapcsolataiban minden esetben a biztonságot valamint a stabilitást. Ha valakit megszeret, akkor egy életre tervez vele. Általában komoly kapcsolatokat próbál kialakítani. Nem szereti a drámát és leget arra számítani, hogy mindig nyílt lapokkal játszik.
Mindig teljes őszinteséggel beszél az érzéseiről. Konzervatív elveket vall a kapcsolatában, szerinte csak egy tartós párkapcsolat lehet a boldog élet. Ha úgy látja, hogy valami nem működik, nem adja fel könnyen, hanem megpróbálja orvosolni a problémát.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22)

 

Roppant szenvedélyes, és odaadóan szerelmes típus. intenzíven, teljes szívvel tud szeretni, és az általa imádott személyért mindent megtesz. Kapcsolatot csak olyan személyekkel alakít ki, akikről érzi, hogy ugyanolyan mély érzelmekkel rendelkeznek.
Hihetetlen képessége van arra, hogy felismerje a hazugságot, és azzal többet nem áll szóba, aki egyszer hazudott neki. Kritikus esetben az intuíciójára hagyatkozik.

Mérleg (szeptember 23-október 22)

 

A Mérleg arra vágyik, hogy egy nyugodtan, problémák nélkül, csendesen éljen, roppant konzervatív a szerelemben és igazán romantikus alkat.
Csak abban az esetben fektet energiát egy kapcsolatba, ha a saját és partnere szándékaiban is biztos. Elsősorban egy kellemes, nyugodt és biztonságos otthonban érzi kellemesen magát, társa és gyermekei körében. Leghőbb vágya egy stabil szeretetteljes kapcsolat, éppen ezért soha nem bonyolódik kalandokba.

 

Halak (február 19-március 20)

 

Igencsak labilis személyek a Halak jegy szülöttei. De, ha igazán szerelmesek lesznek valakibe, akkor igencsak határozott elképzelésük alakul ki az életről. Szerelmükre hercegként vagy hercegnőként tekintenek.
A szeretetre, gondoskodásra fektetnek óriási hangsúlyt kapcsolatukban. A partnerével igyekszik kialakítani egy bensőséges lelki és szellemi kapcsolatot, ennek köszönhetően nem vágyik egy másik félre.

Forrás: http://nokert.info/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.