Megérzéses személyiségteszt! Válassz egy fenyőfát és nézd meg mit kapsz ajándékba!

Egy újabb klasszikus személyiség teszt, amely abban segít, hogy saját magad  jobban megismerd. Most karácsony közeledtével és Mikulás napján, miről is szólhat az üzenet, mint az ajándékozásról. Fogadjátok sok-sok szeretettel az Ezoteria Extra (EE) Mikulás napi ajándékát.

Hét személy fog belőle részesülni – amely sorsolás útján derül ki! Egyelőre nincs más dolgod mint a fát és színét kiválasztani, majd elolvasni a hozzátartozó üzenetet, ajándékot. FB-Chat vagy kommentfalra kiírni milyen fát választottál.

 

Most minden fenyőfa ajándékot rejt, kérlek, ne nézd meg, hogy melyik fa mit is jelent, játszunk tisztán, nyílt lapokkal.

Gondolj erősen megoldandó feladatodra az életben, meglátod, melyik fa kéri, őt válaszd, és utána nézd meg mit  üzen Számodra.

Válassz egyet – és nézd meg milyen ajándékot kaptál! Majd a kommentfalra írd ki, melyik fát választottad, pl. Zöld fenyőfa.

A kommentelők között fogom kisorsolni 1 nyertest tehát a játéknak 7 szerencsés nyertese lesz!

 

Íme a fák és jelentése, üzenete:

1.lila fenyő: egy tanácsot rejt, amely nagyon igaz mostanság az életedre, ha úgy tetszik egy életbölcseletet kaptál az univerzumtól:

Ne add fel a reményt

Álmaid valóra válnak. Ne add fel a reményt, hiszen a csoda bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

Végre eljött a te időd! Imáid hamarosan meghallgatásra találnak, s aztán más dolgod sem lesz, csak hogy fogadd a gratulációkat sikeredhez és a köszöneteket segítőkészségedért. De addig is még egy kis türelemre és logikus tervezésre lesz szükséged. Ez a kis várakozás és erőfeszítés mindenképpen megéri a fáradságot. Már majdnem elérted célod, és ez a kártya azt kéri tőled, hogy őrizd meg hited a csodákban és az angyalok erejében.
Képzelj el színes képekben olyan jeleneteket az életedből, melyek az álmaid megvalósulása utáni időkből származnak. Szívedet közben hála és öröm töltse el, mivel ezek az érzések siettetik kívánságaid beteljesülését. Hamarosan élvezheted a látható eredményt.

2.kék fenyő: egy idézetet kaptál, ami talán a közelgő ünnepek kapcsán aktuális lehet:

„Sok ember keres örömet. Sokat költenek is erre. De az igazi örömet nem lehet megvásárolni, azt csak ajándékba lehet kapni.”

3.világoskék fenyő: nagyon fontos számodra a párkapcsolat, és őszinte, nyílt kommunikáció e nélkül nincs párkapcsolatod. Párkapcsolati elemzést nyertél, számmisztika segítségével. Sebaj ha nincs párod, akkor személyes év meghatározást nyertél.

4. zöld fenyő: fontos számodra a talizmán, kabbala, ezért egy medált nyertél ajándékba, ami egészséged megerősítését jelenti, ami most legnagyobb kincs mindenki számára!

5. sárga fenyő: nagyon fontos számodra minden égi jel, és üzenet, egy angyalszárny karkötőt nyertél, ami mindig segít az ezoterikus utadon, pozitív utat mutatva a néha, szürke, unalmas hétköznapokon is.

6.narancs sárga: a párkapcsolatod fontos, ezért párkapcsolati elemzést nyertél ajándékba – Kronobiológia alapján, amely test-lélek-szellem hovatartozást vizsgálja. Sebaj ha nincs párod, egyénileg is fontos számodra, holisztikusan hogy tekints magadra.

7. piros: egyéni elemzést nyertél – önismeret fontos mostanság számodra, ezért nyerted a személyes elemzést, mert így közelebb kerülhetsz önmagadhoz és önismereti kérdésekre választ kaphatsz.

 

Fogadjátok sok szeretettel Ezoteria Extra Mikulás napi üzenetét, és ajándékait, remélem nagy örömmel fogadjátok.

 

 

 

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X