12 Csillagjegy 3 legnagyobb hazudozója!

Először is, szögezzük le csak egy napjegy nem meghatározó a hazugságot tekintve, de támpont lehet a csillagjegyeket nézve, ismerve.

Egy biztos, az írás az ikrekhez, ház helyzeteket tekintve 3-as házhoz tartozik: a beszéd, az írás. Idesorolható: közvetítés, kommunikáció, kapcsolatszervezés

 

Bolygót tekintve a merkúr a kommunikáció bolygója. A tudást, gondolkodást is szimbolizálja. Egyébként az ikrek és szűz uralkodója.

Tehát ezek ismerete nélkül bármiféle következtetést levonni, hogy Valaki mennyire hajlamos hazudni – elferdíteni a történetét, nem lehet és szakmai szempontból sem állja meg a helyét. De támpontként lehet vele játszani, egy próbát megér! Annyiból veszélyes, negatív keretet kap a kiemelt csillagjegy vagy felemelik ok nélkül vagy lehúzzák és negatívan illetik. Minthogy évek során megkapta a legnagyobb gáncsoskodó címét a Skorpió, a legalattomosabb jelzőkkel illetik, hogy összeférhetetlen, esettanulmányaim alapján cáfolom, csak annyi igazság domináns és legkarizmatikusabb jegye. Alapvetően a skorpió: mély érzelmű – megbízható, kitartó valaki, aki cseppet sem játszana más érzelmi világával, hiszen maga is hatalmas lelkületű ember. Erről ennyit 🙂

Visszatérve a legnagyobb hazudozókra:

Mégis megpróbálkozom 3 legnagyobb nagyot mondót behatárolni, ha eltalálni nem is tudnám 😀

  1. Ikrek mindenképp megemlítem mert hajlamos a túlkommunikálásra ezáltal elferdítésére is a dolgoknak. Túlcsordult, túlzó kommunikációja van, ami szintén adja és melegágya mindennemű hazugságnak! Mivel levegős jegyről van szó,k szétszórt és gyermekded, így könnyen beleesik önbecsapás börtönébe is. Ezáltal másokat is könnyen becsaphat.
  2. Halak jegyet tenném 2.helyre, mivel van egy olyan tipikus halak tulajdonság – elúszik a probléma elől – így nem vállalja fel az érzéseit, az igazát, inkább nem kerül konfliktushelyzetekbe – talán ezért nem vállalja fel. Kényelmi megfontolásból kerülhet hazugságba!
  3. Mérleg csillagjegy a következő, túl kedves, túl szép hogy igaz legyen mesék megálmodója, és túlontúl közvetlenek, ezért könnyen belekeverednek szerelmi háromszögekbe, kénytelenek kibúvót találni, hazudni, mivel alapból döntésképtelen. Elköteleződni nem igazán tud, minthogy megbízhatatlanság szobra is. Ráadásul örök tanítás számára a párkapcsolat. Abban pedig nem a hűség képviselői, mert rendszerint nagy vonzerővel bírnak, legyen az férfi – vagy hölgy az illető.

Nekem ez a top 3 hazugságban, remélem senkit nem sértettem meg. Kérek mindenkit előszót olvassa el és értelmezze, mert így egész – kerek a cikk. Köszönöm 🙂 – Csodás napot kívánok – Ezoteria Extra

https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük