MICHAEL ARKANGYAL TANÍTÁSA

 

“Engedjétek meg, hogy néhány fontos kulcsponttal lássunk el benneteket, segítségül a szükséges bölcsesség beintegrálásában, hogy a megvilágosodás ösvényén teljes érvényű spirituális felemelkedőkké váljatok:

– Az érzelmi test a tükör. A külső ingerekre válaszol, mint más emberek, események, érzelmi ragaszkodások és függőségek.

– Járd az élet ösvényét gyengéden és tiszteletteljesen. Beszélj halkan, éleslátással. Lásd, hogy tetteid az isteni Éned tisztaságát tükrözik és Fény nyomokat hagyjál, hogy mások követhessenek.

– A Lélek ciklusainak áradata és apálya van, akárcsak a Kozmoszban mindenütt.

– A Lélek az élet Eszenciáját önnön ÉN VAGYOK Jelenlétéből, hozza elő a tapasztalás új élet ciklusának az előkészítésében. A ciklus végén az élet Eszencia lassan visszahúzódik, aminek eredménye a fizikai halál folyamata, azonban, az igazi TE az Szellem formában megmarad, mert te halhatatlan vagy.

– A Lélek impulzusai és hatása sokkal erősebb azoknál a Lényeknél, akik a tudatosság ösvényére léptek, mint azoknál a még szunnyadó személyeknél, akik még mindég a harmadik-/negyedik-dimenziós létezés illúziójának a fogságában vannak.

– Törekednetek kell a Lélek-tudatosság egy örökké-terjedő állapotának a fenntartására, annak érdekében, hogy a felemelkedés felfelé irányuló spirálján haladjatok. Elérkezett az idő, hogy akik az új Világ Szolgálatában lesznek, tudatossá váljanak egymásra.

– A kritika az egó és az alsó elme tudománya. Kritizálni vagy hibát találni önmagatokban illetve másokban a végletekig káros. Annak adtok energiát amire a figyelmeteket összpontosítjátok, ennek következtében rendkívül fontos, hogy keressétek a jót mindenkiben és mindenben.

– Az építő jellegű kritika néha szükségszerű. Azonban, csakis akkor használható, hogyha segítséget nyújt valakinek az ártalmas viselkedés kiigazításában, a helyes akcióba lépésben, vagy megtalálni a megfelelő irányt.

– CSAK AKKOR VESZÍTHETSZ, HA ABBAHAGYOD A PRÓBÁLKOZÁST. Lehet, hogy időt veszítesz, azonban, minden kudarccal némi tudást is szerzel. A növekedés és a bölcsesség annak a megtanulásából ered, hogy mit nem kell tenni és azok a készségek tökéletesítéséből, amelyek segítségével jártassá váltok az általatok választott törekvések területén.

– Az alacsonyabb vibrációs energia diszharmónikus frekvenciákat teremt Lelketek Énekében. A diszharmónia vibrációi kellemetlenséget okoznak keletkezésük területén, illetve ahol összpontosulnak a fizikai edényetekben. Hogyha a negatív energia minták elég erősek betegséget teremthetnek, és végül megfertőzik az egész testet.

– Érzelmi testeteket meg kell szelídítenetek és ellenőrzésetek alá vonnotok a Felsőbb Énetek, vezetőitek és angyali segítőitek által, annak érdekében, hogy befogadóvá váljatok a Kozmikus igazság kifinomult frekvenciáira. Meg kell tisztítanotok elméteket a torzult, a negatív és a korlátozó gondolatoktól. Csak a tiszta edény tudja befogadni és átadni az Isten-tudatosság kozmikus könyvtárainak a bölcsesség tanításait.

– A spirituális kereső megtagadja a közvéleményre, az ítélkezésekre és a közösség kudarcaira való odafigyelést. A felemelkedők a vibrációs frekvenciáikról illetve Fény hányadosukról ismerhetők fel, nem pedig tudásuk vagy tetteik által.

Jegyezzétek meg szeretteink, LELKI ÉNETEK HARSONA HÍVÁSA ADDIG FOLYTATJA VISSZHANGZÁSÁT, MÍG FELFIGYELTEK A HÍVÁSRA. Sokan közületek már elkezdtétek, vagy készen álltok megkezdeni igazi küldetéseteket, akármi legyen is az, de soha sem felejtsétek el, a végső cél az, hogy a Teremtő Szeretet/Fény hordozói legyetek.

Mi tudatában vagyunk annak, hogy a jövő bizonytalan és mindenki tapasztal fájdalmat és kellemetlenséget különböző mértékben.
Azt kérjük tőletek, hogy összpontosítsatok a csodákra és az általatok megtett haladásra, és ne engedjétek meg, hogy a tömegek félelme megfertőzze elméteket míg áthaladtok és túljuttok a masszív változásokon amelyek a világotokban történnek.
Tudjátok, hogy együtt le fogjuk győzni az összes csapást.
A mi küldetésünk az, hogy megnyissuk az utat mindegyik kedves Lélek számára, aki kifejezi kívánságát a visszatérésre az Isteni Énjével való harmóniába és összehangolódásra.”

Forrás: http://www.angyalforras.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.