Connect with us

Csillagfény üzenet

Február 14.-16.: Magányunk, félelmeink gyógyítása!

ezoteria

Február 14.-16.: Magányunk, félelmeink gyógyítása!

A következő pár nap hatásai:

 

SZERDA

Itt a Sravana energiája a Ketu hatásával vegyített, régi történeteket elevenítve fel, ahol felszabadíthatjuk magunkat, s már nem régi érzelmi minták automatizmusai irányítanak, oldhatjuk kapcsolati problémáinkat, magányunk félelmét gyógyítva, kilépve mindabból, ami szeparál, ami már nem elégít ki. Bármilyen ereje is van a múltnak, de a jövőre kell fókuszálni. Szertartások ereje most nagyobb, kapu nyílhat arra amit szeretnénk magunk mögött hagyni, de csak azért mert most tudjuk gyógyítani., ezért bármilyen ima, jó tett, hatalmas erővel bír. A megbocsájtás ereje viszi a világ fejlődését előre, miáltalunk is tisztul, fényesedik…

 

CSÜTÖRTÖK

A Hold jegyváltása miatt más energia a nap első fele s más a délután ereje.
A nap első fele praktikus témáink befejezésére alkalmas, s rendet tenni, hogy a felesleges munkamenetektől, gondolatoktól meg tudjunk szabadulni.
A délutáni Vízöntő Hold közösségi feladatainkat teszi fókuszba, így jobban bevonódhatunk csoportos tevékenységek előkészítésébe,együttes tanulásba, fontos beszélgetésekbe, mely alapot adhat közös reményeknek, jövőképünk egységén keresztül új elképzeléseknek.
Az Újhold fontos álmokat hozhat, megmutatva milyen módon tudunk közösségünknek új fókuszt adni, magunkat másokat objektívabban, más szemszögből tekinteni.
Ha a látásunk tágul, már mások tekintete, meggyőződése sem képes beszorítani….

 

PÉNTEK

A Szatabisha Hold a Vénusz és Neptunusz között, régi vágyainkról mesél, arról mesélve, hogy milyen módon rendezi össze a tér azokat akik egy irányba tekintenek, akik egymást támogatva fejlődhetnek, mert ez adja mintáját annak, milyen módon tudnak egyenrangúbb formában fejlődni, rendeződni szellemi közösségek. A Vénusz az elrugaszkodás vágyának ereje, a Neptunusz a közös repülés, emelkedés lehetősége. Ha együtt tekintünk a Napra, mindnyájunkat megérint fénye, melege…

Forrás
Szeretettel Csom Mari

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X