Angyali üzenet – Fogadd a változást – lépj át a Boldogság kapuján

Angyali üzenet: Varázslatos december búcsút int s hamarosan kinyitja kapuját az új évnek, egy új kezdetnek, kezdetét veszi egy új év! Új remények, új álmok, új szerelmek, új lehetőségek születnek! Minden meg- s átfordul! Különleges időszak veszi kezdetét, hol az érzések, az érzelmek felszínre kerülnek s megszületnek az új remények, melyek új életet teremtenek!

A 2018-as év sok Lélek számára a nagy tanulás, tapasztalás időszakának kapuját megnyitja! Ki eddig nem tudta, most megtanulja: legyőzhetetlen a szerelem s a szeretet hatalma! Ez az év az érzések, érzelmek éve, szenvedélyek elengedése, letisztulás, megtisztulás, az érzések varázsa. Az érzelmek átalakulása s annak áramlása, mi a világ változását átformálja! Az emberiség hátrahagyja az anyagi vágy világának fogságát, mely eddig fogva tartotta s figyelmét az érzelmi, szellemi fejlődés, mi meghatározza!
Mi a fájdalom s mi szenvedés, és mi a szeretet hatalma? Ez az év rávilágít arra, hogy milyen fontos az együttérzés, a szeretet s a szerelem áramlása! Egy új korszak kapuja nyílik meg a Lélek s az Emberiség számára!


Mi alvó, életre kel, hogy a legendák s a mesék által visszaigazolja, hogy a korok változása örök igazságokat, tanításokat hordoz magában!
Most minden a szerelemről, a szeretetről szól!


Tanulás, tanítás, mely fényt hoz a világba! Különleges év, különleges kezdet, mely egy új korszak kapuját nyitja meg! Feltalálók, nagy szellemiségek születnek meg! …
Vigyázzanak Rád az Angyalok!❤️👼
Farkas Ibolya❤️👼

+1 ajándék idézet Minden EE-tagnak!

“Minek örüljek?” – kérded.
Annak, hogy élsz, hogy vagy, hogy halhatatlan vagy. Annak, hogy jólesik a friss víz, a kenyér, az eső és a meleg nap. És a hó, és a jég, és annak, hogy erős vagy, és ha holnap mindenedet elsodorja az ár, akkor is képes vagy összeszedni magad. Ha kell, a semmiből. Annak, hogy a végtelen égbolt van a fejed felett – és azon túl, amit szemmel már nem látsz, ott a hazád.

Müller Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük