Connect with us

Csillagfény üzenet

Ezt kell tenned, hogy Őrangyalod melletted legyen

ezoteria

Ezt kell tenned, hogy Őrangyalod melletted legyen

holdasasszony

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alapszabály, hogy őrangyalod mindig melletted van! Te viszont tetteid nyomán, közelebb vagy távolabb kerülhetsz hozzá.

Leírva az egész rendszer egyszerűnek hangzik, hiszen, ha jót teszel, az angyal közelebb van hozzád, mint amikor rossz cselekedetekkel terheled a lelked.

De jót tenni egyszerre könnyű és nehéz. Ahogy az idők változnak, a jó és a rossz tényleges lényege is változik. Jónak lenni nagyon nehéz.

A korszakok, az asztrológiai időszakok, mind rendelkeznek egyfajta képpel jóról és rosszról. Mert a jó tettek a lehetőségeid árnyékában értékelődnek le, vagy éppen fel. Hiszen egy milliárdos, ha ad 100 forintot egy koldusnak, az semmi. De ha egy milliárdos megáll az autójával és átsegít az úton egy idős járókeretes embert, az már valami! Minden embernek, minden csillagjegynek meg vannak a lehetőségei a nemes tettekre, ez nem lesz másképpen a következő esztendőben sem.

Amire az angyalok nagyon haragszanak, az a durvaság, erőszakosság.

A bolygó szennyezése, de sok angyal a hús evést sem fogadja el. Nem tudhatod, őrangyalod számára mi a jó, mi az, amit a következő esztendőben tenned kell, hogy vezekelj eddigi hibáid miatt. Hiszen mindenki hibázik, mindenkinek van némi bűne. Így ezeket a hibákat ellensúlyoznod kell olyan cselekedetekkel, amelyek lelkileg magasba emelnek, hogy őrangyalod közelében lehess!

Forrás asztro – show

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X