Connect with us

Csillagfény üzenet

Gyógyító öröm kedd estére: Engedj el minden görcsösséget

ezoteria

Gyógyító öröm kedd estére: Engedj el minden görcsösséget

El kell engedni minden görcsösséget, minden nyugtalanságot, hogy tovább tudj haladni azon az úton, amelyen elindultál.
Minden erődet össze kell szedni, és a célra kell összpontosítani!
A fájdalmak, a félelmek a múltból erednek, mind semmivé lesznek.

Ma az Angyalok arra kérnek, hogy erősítsd fel teremtő erődet!

Érezd meg az új időket, az új szeleket, minden szinte az egyik pillanatról a másikra fog átalakulni, ezt az átalakulást Te magad is meg fogod érezni! Tanulj meg Önmagadban hinni es bízni! Mit kérsz, mit remélsz, meg fog érkezni, de kell Önmagadért s mindazért mit szeretnél, tenni! Kezdj el lépni! Kezdj el cselekedni! A mai nap azt segíti: mindent képes vagy számba venni, hogy mi fog maradni s mi fog menni!…
Vigyázzanak Rád az Angyalok!😇❤️

Forrás
Farkas Ibolya

+1 ajándék idézet

“Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez.

Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE.

A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál…”
(A. J. Christian)

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X