Connect with us

Csillagfény üzenet

Heti Tarot üzenet (2018.03.12.-03.18.): Pozitív történések hete

ezoteria

Heti Tarot üzenet (2018.03.12.-03.18.): Pozitív történések hete

💥Az első lap az Erő lapja. Én nagyon szeretem. Tudtátok, hogy a valódi, igazi, egész mélyről jövő vágyaitok teljesülnek? Amit igazán akarsz, és el is hiszed, hogy jár neked, az megjelenik az életedben. Amikor ebből a belső vágyból kívánsz, vagy csinálsz valamit, akkor annak teremtő ereje van. Nézd csak meg a hölgyet a képen, uralja az oroszlánt, de át is engedi magát neki. Nem erőből teremt, nem akarásból teremt. Egyszerűen belülről érzi azt, hogy az Erő benne van, a vágy manifesztálása benne van. Váratlan sikereket, megoldott feladatokat, új, gyümölcsöző kapcsolatokat jelez a lap a hét során.

 

💥Középső lapunk önfejlesztésre hív, mégpedig kétféle módon is. Azt kérdezi: hol kell nagyobb önfegyelmet tanúsítanom az életem során? Milyen téren nem hozok határozott és következetes döntéseket? Lehet ez több életterület, ahol nem figyelünk magunkra, a kereteinkre, a teherbírásunkra. Ugyanakkor szembesít azzal a makacssággal, amit mindannyian elkövetünk egy-egy témakör, élethelyzet kapcsán. Hogy nem vesszük észre azt, hogy valami iránt túlságosan ragaszkodunk, illetve túlságosan hatalmi helyzetet alakítottunk ki, és ezzel másokat bántunk. Számodra melyik lesz az igazi? Feladat: életem melyik területén vagyok extrém módon makacs és követelőző?

 

💥Jobb oldali, harmadik lap: az energia a szenvedély és az életerő jut számodra osztályul. Marsikus, férfias energia ez, amely nem hagyja magát eltántorítani semmitől. Céljai felé egyenesen és bátran, lendülettel közelít. Egyetlen hibája, ha nem figyel az erejére és túl gyorsan akar valamit, így a sietség lehet a veszte. A tűzre vigyázni kell, így folyamatosan táplálni kell a célokba vetett hitet. Erősségeként a szenvedélyt folyamatosan magas szinten kell tartani. Vizsgáld felül a céljaidat és azokat amik realizálhatóak makacs elszántsággal kövesd!

Forrás https://www.facebook.com/Ronikulcsa/

Roni Kulcs Önmagadhoz

További érdekes Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra

Oszd meg másokkal is ha tetszett
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in ezoteria

To Top
- X