Március 12.,13., 14., Égi eseményei: A múlt régi emlékei felszínre kerülnek, tanítást hordozva!

A következő pár nap legfontosabb történései, eseményei:

HÉTFŐ

Hétfőn érdekes álmokkal jelezhet tudatalattink, érzelmeinkkel hol is tartunk, hitünkkel, bizalmunkkal magunkban….

A Hold Nap energiában a Nyilasban, a nap első szakaszában segít magunkért, véleményünkért kiállni, jövőnkkel terveinken keresztül kapcsolódni.
A Bakban járó Hold olyan beszélgetéseket generálhat, melyben tisztázhatóvá válnak félreértettségeink, s láthatjuk, mennyire érték a másiknak őszinteségünk, véleményünk.
Egyre fontosabbá válik, hogy ki tudjuk mondani, mitől szeretnénk megszabadulni, olyan nyomások alól kikerülve, ahol már azt érezzük, nem tudunk fejlődni.

KEDD

A Sravana Hold érzelmi kötelezettségeinkre figyelmeztet, mert igen is van felelősség része is a szeretetnek, s ha ezt a részt nem, vagy túlzottan vállaltuk, most sok mindent korrigálhatunk…
Fontos találkozók ideje, melyek olyan részeinket tükrözhetik, melyek segítenek magunkra szeretettel tekinteni, képességeinket, tudásunkat magasabb szinten élni…
Mások szeretete, elfogadása, magaslatokba tud emelni…
Bármilyen feladatunk is van bárkivel, most lényegét, okát meg tudjuk érteni….Érdemes bele energiát, fáradtságot tenni.
A Merkúr a Dzsesthában, az elkövetkezendő napokban elménket pörgeti, mely egyrészt segít fontost a nem fontostól szétválasztani, de ugyanakkor egyszerre több mindent szeretnénk csinálni, mely idővel, feladatainkkal való viszonyunkban be tud zavarni…Minden ami nyelvvel, nyelvészettel, irodalommal, művészettel kapcsolatos, most jobban tud működni.

SZERDA

Kaput nyit a múltból jelenünkbe a Ketu-Hold együttállás, mely olyan régi élményekre emlékeztethet, mely által érzéseink tisztasága, anyai oldalunk, női minőségünk fejlődhet, így tudunk kapcsolódni olyan feladatokhoz, tennivalókhoz mely minket közösségünket egyaránt erősíthet, s ha megérint a magány szele, tudjuk, hogy ez most a magunkért, magunkkal való munkánk ideje… Valamit most a mélyből felszínre tudunk hozni, azért hogy a tanítást át tudjuk adni, s régi beidegződéseinket magunk mögött tudjuk hagyni.
A marsikus Hold igazságérzetünket erősíti, s mivel a Holdtól 12.házban jár a Mars, ez nagyobb feszültséget tud gerjeszteni, mert nem mindig tudjuk magunkat, elveinket úgy megvédeni, ahogyan szeretnénk.
Fontos teszteket kaphatunk arról, mennyire fogunk mások életébe, történeteibe bevonódni, mennyire vagyunk képesek objektivitásunkban maradni.
Egészen más világunkat, egymás teljességében látni, érezni.
Ez tud bennünk, körülöttünk, egységet teremteni.
Az a kicsi pont az űrben..
Az vagyunk mi.

Forrás:
Szeretettel Csom Mari

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük