Március 15. Halak fogyó Hold, Újhold – Érzékenység, spirituális energiák

Általánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

 

A Hold fogyásának napjaiban vessetek be minden módszert, hogy megtisztuljatok, most jöhetnek a varázslatok, spirituális módszerek is. Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, kétségeitek tisztázásában segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák…. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
03.15. 11 óra 10 perc, Hold a Halak jegyébe lép
03.16. 3 óra 5 perc,
 Hold – Szaturnusz szextil
Hajnali hatás, ami csakis akkor borítja fel az éjszaka nyugalmát, ha szívünkben keserűséget, félelmet hordozunk, vagy nem tudunk elszakadni egy megélt élethelyzettől.
03.16. 14 óra 45 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Mivel az együttállás a Halak jegyében következik be, ez méginkább érzékennyé tesz benneteket. Szélsőséges esetben olyanná válhatunk, mint a nebáncsvirág. Figyeljetek tudatosan, és ne legyetek sértődősek.
03.17. 3 óra 5 perc, Hold – Plútó szextil
A hatás felerősítheti a szeretetlenség érzését, a “szegény én” állapotot, ami viszont most kellemetlen álmokban nyilvánulhat meg, de a cél mindenképpen a feldolgozás, így lehet hogy csak kiálmodjátok magatokból.
03.17. 7 óra 5 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás csakis tőletek függ, segítőtökké válik, vagy még jobban felerősítheti a lehangoltságot, ami a hajnali energia okozhatott. Próbáljátok megfejteni mi dolgozik bennetek, és megoldást találni rá, hiszen nemsokára Újhold lesz és teremtő időszak kezdődik.
03.17. 14 óra 11 perc, ÚJHOLD
03.17. 19 óra 55 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: Növények öntözése, jó idő esetén retek, sárgarépa, spenót, póréhagyma, hagyma és saláta vetése ágyásba.

Dudás Mária asztrológus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük