2018. Február 3-án indult a Yang Föld kutya éve, általános előrejelzése


Az életszerető Ló szülött a Kutya évében még inkább a társaság középpontjába kerül, szinte fürdőzik a figyelemben. Feltűnik energikus fellépésével, pozitivitásával, kiemelkedő szereplési képességeivel. Lelkesedése hatást gyakorol környezetére, így itt a kiváló alkalom arra, hogy embereket állítson az ügye mellé. Beszédkészségével is mély benyomást vált ki, így most arra is képes, hogy a körülötte levőket pozitív változtatások megtételére inspirálja saját életükre vonatkozóan. Használja ezt az energiát kapcsolatok építésére, keresse mások társaságát, szervezzen társasági eseményeket. Ez az év az élet több területén hozhat a Ló számára új lehetőségeket, de ehhez előfordulhat, hogy a régit, amihez erősen ragaszkodik előbb el kell tudni engednie. Fenti hatások különösen februárban, júniusban és októberben jelentkezhetnek erőteljesebben. Július és augusztus olyan eseményt hozhat az Ön számára, amely segít megértenie valamit az életével kapcsolatban, esetleg a most megjelenő ötletek, sugallatok segítségével a spirituális, lelki fejlődés útján előbbre léphet.


KECSKE

A 2018-as év a Kecske jegy szülöttei számára meghatározó lehet. A világra békésen és megértéssel tekintő Kecske érezheti többször úgy az év során, hogy élete nem folytatható olyan formában tovább, ahogyan eddig. Amennyiben van olyan terület az életében, ahol szívesen vonult hátrébb, hogy mások érvényesüljenek, vagy folyamatosan készen állt megalkudni a nyugalom érdekében, ott most megjelenhet az elégedetlenség érzése Önben. Észre fogja venni, hogy ez a helyzet egyre sürgetőbb megoldást kíván. Eljött az ideje annak, hogy egy kicsit többre értékelje magát! Nem kell minden esetben feláldoznia önmagát másokért. Ne legyen lelkiismeretfurdalása azért, ha felismeri, legalább olyan értékes ember, mint a többiek, és vannak igényei, álmai, amik nem feltétlenül egyeznek társaiéval! Fogalmazza meg környezete számára is érthetően ezeket, és vállalja fel végre a nyilvánosság előtt is őket! Leginkább a nyári hónapok hozzák szinte kikerülhetetlenül ezt a feladatot. Most hiába vár arra, hogy minden megoldódik magától, Önnek is tennie kell az eredményért.


MAJOM                 

A nehézségekkel bátran szembenéző Majom szülött ebben az évben is az igazság bajnokaként töri az utat mások előtt is, ha kell. Nagyon fontos, hogy tisztességes utakon járjon, mert kizárólag csak így juthat előbbre. A legjobb, amit most tehet, ha türelemmel várja ki az általa kívánt eseményeket, a körülötte levőket pedig nem érzelmi nyomással próbálja döntésre, cselekvésre sarkallni, különösen, ha hatalmi szervek is érintettek az ügyben. Amennyiben eddig keményen dolgozott, úgy az most meghozza gyümölcsét váratlan anyagi forrás, esetleg fizetésemelés formájában. Ha a Majom havában látta meg a napvilágot, akkor új munkalehetőségre is van kilátás. Bár mindig szívesen és önzetlenül segít másoknak, az idei évben főként májusban igyekezzen úgy megélni a segítségnyújtást, hogy a lelke mélyén se várjon érte viszonzást, ellenkező esetben csalódás érheti. Tegyen meg az egészségéért bármilyen apróságot, például mozogjon rendszeresen, és higgye el, jobban fogja érezni magát.


KAKAS

A Kakas szülött egy jelentőségteljes éven van túl, ami bőkezűen osztotta az Ön számára ajándékait, megpróbáltatásait, tanításait egyaránt. A Kutya évében is figyeljen másokkal való kommunikációjára, a korábbi „hogyan” után most a tekintetben, hogy kinek, miről és mennyit beszél. Ha úgy érzi meg kell védenie magát, tegye meg, mondja el azt, ami bántja, ezáltal megkönnyebbül, de figyeljen arra, hogy mások titkait ne beszélje ki feleslegesen, ez ugyanis később visszaüthet olyan formában, hogy egyszer csak saját intim dolgait hallhatja vissza a külvilágból. Ha Kakas hónapban született, ezt a feladatot egy új munkahelyen, vagy új feladatkörben is módja lehet gyakorolni, ha a Kakas napján látta meg a napvilágot, akkor pedig egy új, vagy a régi párkapcsolatában. Főként augusztusban érhetik olyan események, melyek valamilyen formában az igazságra, tisztességre, becsületre hívják fel figyelmét. A Kutya évében könnyebben észreveszik tehetségét, kiemelkedő képességeit, talán ennek is köszönhetően számíthat a korábbinál biztosabb anyagi megélhetésre.


KUTYA

Kedves Kutya szülött! Ez az Ön éve lesz! Szerencsés eseményekkel, kellemes meglepetésekkel találkozhat, melyet az év tálcán hoz majd a lábai elé. Pozitív kisugárzásával, jó előadókészségével rengeteg lehetősége lesz, hogy megmutassa magát a világnak és a lelkesedését is át tudja adni az embereknek. Úgy tűnik, ez az év szól a megvalósításról a Kutya szülöttek számára. Azon a területen, amelyet a Kutya szimbólum érint, kifejezetten jelentős teljesítményt érhet el. Használja fel az idei év támogatását most a céljai eléréséhez, amennyiben szándékai tiszták és őszinték, a végeredmény garantáltan az Ön javát szolgálja. Mindamellett, hogy elmondható a Kutya szülöttekről, hogy egyértelműen olyan év előtt állnak, amely tele van pozitív lehetőséggel, az is látható, hogy a feltámad vagy fokozódik érdeklődésük a megfoghatatlan, misztikus témák iránt. Az elmúlás, az aggódás a kézzel fogható dolgok elvesztésétől, a valódi boldogság témája kerülhet az év során többször is terítékre valamilyen formában, a felmerülő gondolatok megnyugtató válaszokat sürgetnek. Az önismereti munkába fektetett idő, pénz, energia az idei évben sokszorosan térül meg minden Kutya szülött számára.


DISZNÓ

A Disznó jegy szülöttei számára több utazás, jövés-menés várható ebben az évben. Tanulmányutak is előfordulhatnak, hiszen ez az év számukra a fejlődésről, a tanulásról szól. Könnyebben is fog az agyuk, nem lesznek nehézségeik a vizsgákon. Figyeljenek oda a szervezettségre! Hajlamosak szétesni és agyon szervezni az életüket, aminek az eredménye az lesz, hogy egy sor tervezett dolgot nem tudnak megcsinálni, mert nem számoltak az idővel. Sokat segít egy határidőnapló, kipipálva az elvégzett dolgokat, szervezettebben élhetik az életüket és nem esnek szét. Különösen figyelni kell a kommunikációjukra, mert ebben az évben – főként májusban és októberben – előfordulhatnak félreértések, félrehallások, amiből sok bonyodalom származhat akár a családban, párkapcsolatban vagy munkahelyen is. Jönnek váratlan események, új dolgok az életükbe, más dolgok pedig eltűnnek az életükből. Felismerik, hogy eddig milyen területen sodródtak az életükben, miben kellene változtatni. Márciusban, augusztusban és 2019. januárjában fokozódhat az érzékenységük, minden apró-cseprő dolgot a szívükre vesznek és áldozatnak érzik magukat. Érezhetik azt, hogy visszaélnek a jóságukkal és az érzelmeikre hatva próbálják manipulálni, vagy éppen Ön teszi ezt másokkal. Amennyiben módjában áll, az ilyen viselkedést kerülje, illetve időben felismerve vessen véget a másoktól érkező érzelmi manipulációnak!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.