2018: Kettes év, A párkapcsolatok és érzelmek éve

Az esztendő legerőteljesebb hatását a 2-es és a 11-es szám energiái hatják át.
2018 már a 2-es számot adja ki a számmisztika szerint, ez úgy jön ki, ha összeadod az évek számait:
2+0+1+8 = 11, ami 1+1=2
A kettes szám minden esetben egy érzelmekben bővelkedő időszakot jósol. Még sok az életünkben a bizonytalanság, de már látjuk a fényt az alagút végén. Már tapintható a közelsége annak, hogy a 2017-ben elkezdett feladataink 2018-ra beérjenek.
Egy dolog tilos: megállni vagy visszafordulni. Nincs visszaút! Igyekezd levetkőzni a félszegséget és a bizonytalanságot, egy teljes éved lesz arra, hogy erőt, bátorságot varázsolj magadba.

Az érzelmek éve

 

A kettes számhoz rengeteg érzelem és jelző társul:
“Érzékeny, befogadó, segítő, befolyásolható, hangulatfüggő, gondoskodó, védelmező,  gyerekes,  családcentrikus, ösztönös, mély érzésű, félénk, intuitív, szubjektív, biztonságkereső, aggódó, ragaszkodó, önállótlan, határozatlan,  vágyakozó, művészies, fantáziadús, elfogadó, beletörődő, odaadó, megbocsájtó, alkalmazkodó, romantikus, óvatos, változékony, álmodozó, házias, elővigyázatos, engesztelhetetlen.”
Ezek mind-mind rácsücsülnek a válladra, úgyhogy nem lesz egy leányálom. 2017-ben elindultál egy úton. Az a te utad. Higgy benne, töretlenül!
2018-ban pedig alapozd meg ezt az utat. Ha szeretnél nagyon képletesen magad elé vetíteni az évi feladatod, úgy fogalmazok: rakd le a macskaköveket és merj végigmenni rajtuk.

Ha nem inogsz meg, év végén úgy fogsz felkiáltani: ez a te éved volt!

A párkapcsolatok éve

 

2018: 2-es év, a párkapcsolat, a kiegészülés, az egyesülés éve, amikor a kettő eggyé válik. Új minőségű, szeretettel, tisztelettel, megbecsüléssel teli párkapcsolatok szövődnek meg, ahol már az egyenrangúság, mellrendeltség, egyenlőség energiái fűződnek meg.
2018 a párkapcsolatok éve, a nő és a férfi éve, a nagy egymásra találások éve.
Kiknek szíve egyként dobban, egymásba érnek és egymáshoz érnek.
A 2-es év energiái mélységesen átforgatják a párkapcsolatok színterét. Amiben már nincs energia, az elmúlik, és helyét átveszi az új, a szeretettel teli…
Minden évnek van saját uralkodó bolygója: a 2017-es évben a Nap uralkodott, 2018-ban pedig a Vénusz uralkodik majd.
A Vénusz a Jupiter után a legjobb hatású bolygó. Hozzá tartoznak az örömök, a nyugalom, a kellemes érzések, a luxus, bizonyos mértékben a gazdagság, és a legfontosabb, a szerelem!
Az általa uralt évben sokkal vidámabbak és békésebbek lehetünk. Remélhetőleg a Vénusz segít leküzdeni a félelmeinket – nem kell annyira aggódnunk az egzisztenciánkért, jobban kezeljük majd a nehézségeket, és gyorsabban találhatunk megoldást rájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük