2018: Kettes év, A párkapcsolatok és érzelmek éve

2018 a Vénusz éve

Minden bolygónak, a legjobb hatásúnak is, vannak negatív aspektusai. A Vénusz a kényelem bolygója, így, ha nem jól használjuk az energiáit, akkor bizony lusták leszünk, ezzel sokat tudunk ártani magunknak. A Vénusz uralta évben sok más fontos dolog is történik. A Szaturnusz elfoglalja trónját a Bak jegyében, és 2018. májusában az Uránusz jegyet vált, a Kos jegyéből a Bika jegyébe lép. Az Uránusz már megtette a hatását 2017-ben is, súlyos időjárási katasztrófák előidézője volt, ennek rovására írhatók a terrortámadások zöme, az ellenségeskedés, és a személyes válságok is.
2018-ban a Vénuszt köszöntjük, a szerelem és a kellemes érzések bolygóját. Ez persze sajnos nem jelenti azt, hogy általános béke uralkodik majd el a világban, de az bizonyos, hogy jobban együtt tudunk majd működni egymással!
Szeretetteljesebben bánunk majd másokkal, együttérzőbbé válhatunk, é több jó érzést adunk a világnak, és ez a szép dolog.
A tradicionális asztrológia a Vénuszhoz sorolja a pénzt. Természetesen az óriási pénzgondoktól nem tud mindenkit megszabadítani, de új lehetőségeket, új utakat mutathat az anyagiak terén is.
A Vénusz a szerelem bolygója, de ő a legnagyobb csábító is egyben. Sokkal hamarabb kezdünk akár idegenekkel is flörtölni, és a legjobb kapcsolatokat is képesek leszünk kockára tenni.
Vénusz a luxus bolygója, de képes arra késztetni bennünket, hogy az összes félretett pénzünket olyasmire adjuk ki, amire valójában nincs is szükségünk, és akár pénzügyi katasztrófába is küldhet bennünket. Igyekezzünk ezért a két lábunkon állni, koncentráljunk a szép és jó dolgokra. Örüljünk a természetnek, vegyük észre a hétköznapok apró örömeit, és minden nap cselekedjünk valami jót.

Számok jelentése

2+0+1+8=11=2
Mit jelképez a 2-es szám?
A Holdat, a nőket, az együttműködést, a tömegeket, a lelassulást, a megérzéseket, a segítség nyújtást és segítség kérést, a ritmust, az érzelmeket és a szeszélyességet. Lesz lehetőségünk a TÜRELEM gyakorlására is.
Most alkalmas az idő a partnerkapcsolatok megerősítésére. Ha kerüljük az érzelmi ingadozásokat és inkább együttműködésre, egyensúlyra törekszünk, akkor pozitívan élhetjük meg az év energiáit. Új barátságokra és új megegyezésekre számíthatunk.
2+0+1+8= 11 (mesterszám)
A 2-es szám látszólagos lágy és simulékony, érzelmes energiái mellett jelen lesz a 11-es mesterszám is, amely nagyobb volumenű feladatok megálmodására sarkall bennünket és új ötletek megvalósítására. Akkor lehetünk a legeredményesebbek, ha határozottságunkat és erőnket nem önzésre használjuk fel. Inkább arra törekedjünk, hogy kreatív ötleteinket és energiáinkat a szolgálat irányába tereljük.

Közzétette: www.fenyorveny.hu /

Napi kártyavetés – Szerda (2018.05.16.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük