Mai angyalkártya: Engedd el a dühödet, a sértettségedet…!

Ha úgy érzed, egyedül nem megy, vagy nehezen megy a megbocsátás, elengedés, kérd az angyalok segítségét. A megbocsátás folyamatának támogatásáért segítségül hívhatod a megbocsátás angyalait, Sztamerát, arkangyalok közül pedig Urielt és Zadkielt. Ők készen állnak, csak kérned kell őket!

 

Írj le minden egyes élő, vagy elhunyt személyt, aki valaha is megbántott vagy megsértett téged valamivel, és neheztelsz rá. Lehet, hogy hosszú lesz a listád, de ne törődj vele. A lényeg, hogy összeírj minden nevet, akire valami miatt neheztelsz. Lehet, hogy hirtelen olyan emberek neve is eszedbe jut majd, akikre évek óta nem is gondoltál. És írj le minden olyan helyzetet is, ami még szorongással tölt el, ami még vissza-visszaránt a múltba!
Egy olyan helyiségben, ahol senki nem zavarhat meg, menj végig a listán nevenként. Minden egyes személyt jeleníts meg tudatodban, és mondd neki a következőt:
„Megbocsátok neked, és elengedlek téged. Nincs bennem kibékíthetetlen harag. Megbocsátásom teljes. Szabad vagyok, és te is szabad vagy”.

Majd minden olyan helyzetet, szituációt jeleníts meg magad előtt, amit el szeretnél engedni, és mondd a következőt:
„Megbocsátom magamnak, hogy ez történt velem. Nincs bennem harag vagy félelem. Szabad vagyok!”

A folyamatra szánj elég időt magadnak. Ne hagyd abba, míg a teljes lista végére nem értél.

Különösen makacs kötelékek, nehéz kapcsolatok esetén pedig Mihály Arkangyal (tegnapi segítőnk is ő volt) tud tenni az ügyért, Ő az Oldások, Elengedések nagy mestere!

Suttogó Angyal, Faragó Éva https://www.facebook.com/Suttogoangyal/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük