2018. június 13. Ikrek Újhold – Terjeszd szét szárnyaid és emelkedj a magasba!

Ariel Arkangyal egyik üzenetével kezdeném mostani írásomat! „Most ne tétovázz. Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni! Talán megijeszt a változás kilátása és gondolata, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat.”
Hogy miért is ezzel az idézettel kezdtem az Újhold lehetőségéről szóló írásomat? Mert most a könnyed és szárnyaló Ikrek jegyében köszönt ránk a teremtő időszak és a mindennapi rutinunk megváltoztatásában szeretne segítő kezet nyújtani.

A mai napon százszoros energiák segítenek, és maga a Levegő energiája is támogat abban, hogy teremtő gondolataink és kimondott szavaink eljussanak az Univerzális szeretetforráshoz. Mindemellett azt se felejtsük el, hogy az Ikrek jegye a zodiákus közvetítője, így nem is lehetne jobb „kezekben” a vágyaink célba juttatása.

Gondoljuk át először, hogy mit is jelent az Ikrek Újhold az asztrológia szimbolikájában. A Hold a lélek szimbóluma, hozzá tartozik a befogadás, az érzelmek, a gondoskodás. Az Ikrek jegyéhez pedig a kommunikáció, a rugalmasság, a változékonyság.