MICHAEL ARKANGYAL TANÍTÁSA

“Engedjétek meg, hogy néhány fontos kulcsponttal lássunk el benneteket, segítségül a szükséges bölcsesség beintegrálásában, hogy a megvilágosodás ösvényén teljes érvényű spirituális felemelkedőkké váljatok

– Az érzelmi test a tükör. A külső ingerekre válaszol, mint más emberek, események, érzelmi ragaszkodások és függőségek.

– Járd az élet ösvényét gyengéden és tiszteletteljesen. Beszélj halkan, éleslátással. Lásd, hogy tetteid az isteni Éned tisztaságát tükrözik és Fény nyomokat hagyjál, hogy mások követhessenek.

– A Lélek ciklusainak áradata és apálya van, akárcsak a Kozmoszban mindenütt.

– A Lélek az élet Eszenciáját önnön ÉN VAGYOK Jelenlétéből, hozza elő a tapasztalás új élet ciklusának az előkészítésében. A ciklus végén az élet Eszencia lassan visszahúzódik, aminek eredménye a fizikai halál folyamata, azonban, az igazi TE az Szellem formában megmarad, mert te halhatatlan vagy.

– A Lélek impulzusai és hatása sokkal erősebb azoknál a Lényeknél, akik a tudatosság ösvényére léptek, mint azoknál a még szunnyadó személyeknél, akik még mindég a harmadik-/negyedik-dimenziós létezés illúziójának a fogságában vannak.

– Törekednetek kell a Lélek-tudatosság egy örökké-terjedő állapotának a fenntartására, annak érdekében, hogy a felemelkedés felfelé irányuló spirálján haladjatok. Elérkezett az idő, hogy akik az új Világ Szolgálatában lesznek, tudatossá váljanak egymásra.

– A kritika az egó és az alsó elme tudománya. Kritizálni vagy hibát találni önmagatokban illetve másokban a végletekig káros. Annak adtok energiát amire a figyelmeteket összpontosítjátok, ennek következtében rendkívül fontos, hogy keressétek a jót mindenkiben és mindenben.

– Az építő jellegű kritika néha szükségszerű. Azonban, csakis akkor használható, hogyha segítséget nyújt valakinek az ártalmas viselkedés kiigazításában, a helyes akcióba lépésben, vagy megtalálni a megfelelő irányt.

Oldal 1 Oldal 2