A 12 csillagjegy karmikus küldetése

Vízöntő

Feladatod a saját és mások életének a megkönnyítése, valamilyen új technikai vívmány bevezetése, megismertetése által. Nagyon jó a meggyőző készséged, ezt használd arra, hogy segíts másokon. Számodra a legmegfelelőbb munkahely bármilyen cégnél a költséghatékonysági osztályon lenne. Gyorsan megtalálod azokat a pontokat, ahol spórolni lehet, de úgy, hogy ezáltal növeled a munkafolyamatok hatékonyságát.

Halak

Karmikus feladatod az információ átadás. Te egy közvetítő vagy, ezért a legmegfelelőbb hely számodra egy olyan médium, ahol tömegeket szólíthatsz meg. Ez a küldetés nagy felelősséggel is jár. Nem mindegy, hogy mit közvetítesz, mire használod a tehetséged. Ezoterikus információk terjesztése lenne az elsődleges feladatod. Ne élj vissza a tehetségeddel, és ne használd mások átverésére, mert ezzel új negatív karmát teremtesz magadnak, amelytől nagyon nehéz megszabadulni!

Kos

Nehezen fejted meg, hogy mi a dolgod, feladatod a Földön, de ha egyszer rájössz, akkor kő kövön nem marad, ugyanis mindenen átcsörtetsz a célod megvalósítása érdekében. Feladatod, hogy felhívd mindenki figyelmét az egészséges életmód fontosságára, a helyes táplálkozás és mozgás összhangjára. Előbb Neked kell megtapasztalnod és megélned a csodálatos harmóniát, amelyet a helyes étrend és mozgás kombinációja nyújt, majd ezt a tapasztalatot másokkal is meg kell osztanod.

Bika

Feladatod megélni az igazi családhoz tartozást. A teljes és kerek családot, a családi összetartozást és összetartást. Olyan párt kell választanod, aki mellett valóban érvényes a templomban elmormolt holtomiglan-holtodiglan. Segítened kell a családtagjaidat és elfogadnod az Ő segítségüket. Ha nem szívleled őket, akkor meg kell tanulnod együtt élni velük, mert a családi, vér szerinti kötelékek megerősítése az egyik feladatod az életben.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.